Logo

Gør-det-selv MTB tur til Pod Smrkem

Pod Smrkem er fyldt med lange nedkørsler, rock gardens og masser af flow spor. Til turen er der lavet nogle forskellige GPS spor, som I kan følge via en App eller en Garmin. Her vil i opleve både de naturlige stier, men også de markerede ruter samt den flotte natur og de lækre udsigter.

Alle kan deltage – uanset MTB evner og erfaring.

Du bliver indlogeret på hotel i Świeradów-Zdrój i Polen, men vi kommer primært til at køre i Tjekkiet. Morgenmad og aftensmad torsdag til søndag er inkluderet.

Pod Smrkem flod

OPLEV TJEKKIET PÅ MTB!

Pod Smrkem er et område i Tjekkiet, der er beliggende lige op ad grænsen til Polen. Området er kendt for de knap 100 kilometer lange singletracks, der er bygget af professionelle, samts dets mange naturlige skovstier og smukke udsigtspunkter som “Smrkem”, der er det højeste punkt i området.

Hør hvad vores kunder fortæller

Se et udkast af hvad vores tidligere besøgende har fortalt om deres oplevelse med MTB Travels!

Efter den fedeste dag på E-MTB hos Martin og Co. Kan jeg kun siger DET spiller bare 100% , fede cykler og personale som er der for deres kunder 👌👌💪 Kommer helt sikkert igen.

Kristian

Hold nu kæft en fantastisk tur med Mtbtravels.com i Harzen. Super guider, der kender alt til gode ruter – møg hårde stigninger og super sjove nedkørsler- tilpasset dig.

Bjarne

Sønnen og jeg lejede e-mountainbikes af Martin fra Mtbtravels og kørte tre dage i Harzen. Top kvalitet på cyklerne, top notch service og hjælpsomhed fra Martin, der stod til rådighed med hjælp og tips.

Kristoffer

Du bliver indlogeret på Hotel Mimoza i Swieradow-Zdroj

Som tidligere nævnt bor vi i Polen, men kører mest i Tjekkiet og Hotel Mimoza i Swieradow-Zdroj. Hotellet serverer noget fornuftigt både morgenmad og aftensmad – Hvis man ønsker det kan du også spise nede i byen.

Hotellet har lavet købt en fin container til cykelopbevaring samt lavet en fin cykelvask til MTB’erne. 

Uddybende beskrivelse

Inkluderet i prisen får du hotel med ovennævnte faciliteter, 4x morgenmad og 3 x aftensmad. Derudover får du selvfølgelig 3-5 dage med en masse kilometer i benene på MTB. Vi sender 3 heldagsture og selve MTB sporet ligger 10 minutter på cykel fra hotellet til opvarming første dag og afrulning sidste dag.  

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsikring før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Priser og booking 2023

3-4 mandsværelse

2.499,-

– 4 x Morgenmad
– 3 x Aftensmad
– GPS ruter til 3 hele dage
– Fif og tricks
 – Cykelopbevaring inkl. lille værksted

dobbeltværelse

2.799,-

– 4 x Morgenmad
– 3 x Aftensmad
– GPS ruter til 3 hele dage
– Fif og tricks
 – Cykelopbevaring inkl. lille værksted

enkeltværelse

3.299,-

– 4 x Morgenmad
– 3 x Aftensmad
– GPS ruter til 3 hele dage
– Fif og tricks
 – Cykelopbevaring inkl. lille værksted

Send en forespørgsel

Konceptet består i at I blot skal forespørge på en dato og X-antal deltagere – Vi sørger for det praktiske arbejde.

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere om vores privatlivspolitik her