Logo

GØR-DET-SELV TUR TIL HARZEN​

Igennem rigtig mange år har Martin både kommet, men også boet i Harzen – Det har givet et rigtig godt kendskab til området og mulighederne i Harzen. 

Ved booking hos os modtager du 2-3 uger før turen nogle GPS ruter fra os på mellem 20-60km, der tager dig godt rundt i Harzen sammen med ruter modtager du en god rutebeskrivelse. 

Vi har samarbejde med hoteller i Bad Harzburg, Braunlage og ikke mindst på vores eget hotel i Altenau. Altenau er pakkeløsninger med guider.  

Vi sørger for det praktiske arbejde med hotel og en masse fine GPS ruter til jer. 

Hotellerne som vi samarbejder med i Harzen ligger i Braunlage og Bad Harzburg, der begge er fine byer og typerne på hotellet findes fra ganske almindelig basic hotel til lidt finere 4-stjernet med wellness. 

Vi hjælper dig sikkert i mål med dine ferie!

OPLEV HARZEN PÅ EGEN HÅND!

Vi sørger for alt det praktisk arbejde med hotel, ruter osv – Du skal blot sørge for at finde en god GPS og noget godt humør.

Hør hvad vores kunder fortæller

Se et udkast af hvad vores tidligere besøgende har fortalt om deres oplevelse med MTB Travels!

Efter den fedeste dag på E-MTB hos Martin og Co. Kan jeg kun siger DET spiller bare 100% , fede cykler og personale som er der for deres kunder 👌👌💪 Kommer helt sikkert igen.

Kristian

Hold nu kæft en fantastisk tur med Mtbtravels.com i Harzen. Super guider, der kender alt til gode ruter – møg hårde stigninger og super sjove nedkørsler- tilpasset dig.

Bjarne

Sønnen og jeg lejede e-mountainbikes af Martin fra Mtbtravels og kørte tre dage i Harzen. Top kvalitet på cyklerne, top notch service og hjælpsomhed fra Martin, der stod til rådighed med hjælp og tips.

Kristoffer

GPS filer til din Garmin – Det er guld værd

Vi kender Harzen bedre end nogle andre danskere – Det kendskab har vi kogt ned i nogle GPS ruter som vi sender til jer inden afrejse – I skal blot tænde jeres Garmin og følge den streg på skærmen. Ruterne guider dig rundt på stier, spor og grusveje i flot kombination.


– Hvis du ønsker den ultimative MTB oplevelse i Harzen så anbefaler vi 100%, at vi booke enten et hold i Altenau med guide eller forespørge på en guide til din gør det selv rejse.

Gør det selv ferie i Harzen

Vi sørger for at din ferie bliver så nemt så mulig uanset om du vælger “Best of Harzen” eller “Value for money” hotellerne så guider vi dig igennem dit ophold både før og under turen.


Det er ingen hemmelighed, at du kan klare det hele selv billigere end vi kan, men vi kan pakke dig ind i tryghed – Vi er dansk hele vejen igennem og dermed også omfattet af dansk pakkerejselovning samt medlem i Rejsegarantifonden.

Best of Harzen

Solehotel i Bad Harzburg

Verdensklasse – Ralph og team laver Harzens bedste mad og tilbyder suverænt wellness.

Priser
2 nætter – morgen -og aftensmad fra 2599kr
3 nætter – morgen -og aftensmad fra 3599kr

Value for money

Hotel Carlsruh i Braunlage

Ejeren lever selv på hotellet og kredser om sine gæster – Det kan mærkes – Der er altid en god snack i receptionen.

Priser
2 nætter med morgenmad fra 1899 kr
3 nætter med morgenmad fra 2599 kr

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere om vores privatlivspolitik her