Logo

MTB TUR I HARZEN

Vi har MTB tur til harzen både med eller uden guide

Ta’ på en mountainbikeferie med MTB Travels til Altenau i Harzen.
Her har vi forskellige ture til forskellige lyster.

4 dages MTB (guide)
- MEST SOLGTe

Vores ophold over 4 dage med 3 nætter er den mest solgte pakke – 4 dage på cykel med en masse lækre spor, underholdning med de danske guider, god mad og kolde øl. 
Kan du ønske dig mere?

MTB tur i Harzen
- egen hånd

Prøv kræfter på egen hånd i Harzen. Vi har samlet alle GPS ruter, så det er bare at få udstyret på og komme afsted på sporene.

Skræddersy din tur og få en dejlig oplevelse i Harzen.

Gravel i Harzen
- Egen hånd

Prøv kræfter på egen hånd i Harzen på de voldsomme mange grusveje. Udgangspunktet er Bad Harzburg på en lækkert hotel med god mad og wellness.

Kontakt for en skræddersyet løsning.

Hør hvad vores kunder fortæller

Se et udkast af hvad vores tidligere besøgende har fortalt om deres oplevelse med MTB Travels!

Efter den fedeste dag på E-MTB hos Martin og Co. Kan jeg kun siger DET spiller bare 100% , fede cykler og personale som er der for deres kunder 👌👌💪 Kommer helt sikkert igen.

Kristian

Hold nu kæft en fantastisk tur med Mtbtravels.com i Harzen. Super guider, der kender alt til gode ruter – møg hårde stigninger og super sjove nedkørsler- tilpasset dig.

Bjarne

Sønnen og jeg lejede e-mountainbikes af Martin fra Mtbtravels og kørte tre dage i Harzen. Top kvalitet på cyklerne, top notch service og hjælpsomhed fra Martin, der stod til rådighed med hjælp og tips.

Kristoffer

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere om vores privatlivspolitik her