Logo

TEAM MTB TRAVELS

Martin Nørris

Martin er i familie med Chuck Norris samt indehaver af biksen og MTB guide samt ansvarlig for alt salg.

Om MTB Travels

MTB Travels er et danskejet mountainbikerejsebureau, der har arrangeret mountainbikerejser gennem adskillige år. 

Gennem de seneste år er vi vokset støt, og vi sender nu adskillige gæster fra både Danmark og andre europæiske lande afsted til vores fem destinationer i fire forskellige lande i Europa.

Vi er nu 10 fuldtidsansatte guider, der alle er enormt passionerede omkring mountainbiking. Vi er alle danskere, og vi glæder os til at køre med dig på MTB – og til at vise dig alle de fede spor, vores destinationer byder på.

Vi er registreret i Rejsegarantifonden med nr. 2648.

Vores historie

Efter at være kommet i Harzen igennem adskillige år, fik Martin Nørris idéen til det, der i dag er MTB Travels; at arrangere mountainbikerejser til Harzen for andre danskere. Det blev gjort under navnet MTB Harzen – et ganske oplagt navn, når planen er at arrangere MTB-rejser til Harzen.

Efter at have været i gang i et par år, og opnået ganske stor succes med at sende danske mountainbikeentusiaster til Harzen, blev der i 2017 udvidet med en destination i Malaga. Derfor blev de første forberedelser til et navneskifte også indledt i samme ombæring.

Siden da er det gået stærkt. I 2018 lanceredes vores nye navn: MTB Travels – et væsentligt mere sigende brand, nu hvor vi også kan byde vores gæster velkommen i Malaga, Polen, Tjekkiet og Østrig.

Som du måske fornemmer, ligger vi ikke på den lade side – og vi vil fortsætte vores udvikling, så vi forbliver vores kunders foretrukne rejsepartner.

Vi ses ude på sporene.

MTB Travels teamet

Send en forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere om vores privatlivspolitik her