3 fede dage i “Danmarks Harzen”

3 fede dage i “Danmarks Harzen”

Sporene og mulighederne for MTB i Danmark bliver hele tiden bedre og bedre. Derfor laver vi, som noget helt nyt, en fantastisk tur i Danmarks absolut bedste mountainbikeomgivelser, i Silkeborg.

For at kunne tilbyde de aller fedeste ture i området, har vi allieret os med den lokale guide, Morten Agersnap. Udover at drive Youtubekanalen MTBTV, guider han til dagligt i hele området og kender det ud og ind.

 

Vi bor centralt

For at skabe de helt perfekte rammer for turen, har vi indlogeret os på Hotel Vejlsøhus. Hotellet ligger midt imellem de tre etablerede spor omkring byen og er samtidig “porten” til de uanede mængder eventyr i Danmarks største skovområde syd for Silkeborg.

Hotellet har udover den perfekte beliggenhed også lækre værelser, hyggelig atmosfære, god mad og et unikt MTB-setup.

 

Oplevelser for alle

Vi inddeler efter niveau og kører 3 hele dage, med masser af fede spor og storslåede naturoplevelser. Turene bliver en kombination af de etablerede spor og stier som man ikke forestiller sig findes i Danmark. Undervejs bliver der også mulighed for at nyde storslåede udsigter, se Danmarks højeste træ, op og nedkørsler med næsten 140 meter og måske se en trold!?

 

Frokosten spiser vi på en cafe eller restaurant undervejs. I det hele taget vægter vi også hygge og socialt samvær højt. Derfor afrundes hver tur også med afterbike på hotellet og hvis vejret tillader kan vi sidde ude og se dyrene i AUQA, som er hotellets nabo. Måske efter en dukkert i Almindsø, som er en af landets reneste, kun 800 meter fra Vejlsøhus.

Priser 
  • kr. 2999,- i dobbeltværelse
  • kr. 3499,- i enkeltværelse

Datoer 2021 (Vælg den ønsket dato under “BOOK NU” – Vi ses i Silkeborg)

  • 8-10 oktober
 

!!OBS!! Passer ovenstående datoer ikke i din kalender så tøv ikke med, at kontakte os – Vi er i Harzen fra april til oktober kan tilbyde skræddersyet løsninger hver uge 🙂 

Kort sagt skal du som deltager kun tænke på at cykle, slappe af og have det sjovt. Resten tager vi os af. Det er også vigtigt at nævne, at vores ture ikke er et cykelløb – så alle kan være med.

Vejlsøhus tilbyder en stor rengøringsplads til cykler samt den suveræne service, at du kan tage din cykel med på værelset. Der er naturligvis WIFI på hotellet. Hotellet har 1 og 2 mandsværelser, der serverer en sportsvenlig morgenmad hver dag samt en stor cykelvenlig aftensmad.

Ønsker du at ankomme dagen før koster det 849kr pr. næse inkl morgenmad. 

For 2999,- får du hotel med ovennævnte faciliteter, 2 x morgenbuffet 2x frokost og 2 x aftensmad. Derudover får du selvfølgelig 3 dage med en masse kilometer i benene på MTB sammen med vores danske guider.

Danske guider
Som udgangspunkt er der 2-3 guider tilknyttet denne tur så alle får en god oplevelse med hjem til Danmark igen. Det vigtigeste for MTB Travels er, at alle oplever den gode stemning, føler sig velkommen og ikke mindst føler at alle bliver taget hånd om uanset niveau.

Dag 1

Kl. 10-11: Ankomst til hotellet – Omklædning ved bilerne
Kl. 11.30: Vi spiser en sandwich og kører weekendens første tur  – 30-40km
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet og check ind
Kl. 18.30: Aftensmad

Dag 2

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 9.30: MTB heldagstur – 40-60km
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 3

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 9.00: Kort cykeltur i området på omkring 20-30km
Kl. 12: Tak for denne gang – I kan beholde værelset til udtjekning ved 13 tiden. 

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsikring før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer