Dagstur Rold Skov – FOR ALLE

Hvor erfaren er du?

Under tilmelding skal du angive om du er nybegynder, let øvet, øvet eller meget øget – Vi sætter guide(r) på turene efter hvordan niveauet bliver angivet på deltagerne. Vær gerne realistisk omkring din angivelse så alle får en god tur 🙂 

Dagstur i Rold Skov – FOR ALLE

– Vi efterlever alle regler og lovkrav med hensyn til forsamlingsforbud.

Som noget helt nyt tilbyder vi ture i Rold Skov – Vores heldagstur er til dig, der vil have én på opleveren med en omgang motion, god madoplevelse samt at nyde en masse lækker motion. Vi cykler 30-50km rundt i Rold Skov fra kl 10.00. Vi tager en lækker sandwich med i tasken til frokost og afslutter dagen med en kold sodavand eller en kold øl ved bilerne. 

Vi kører på en god blanding af de opmærkede spor/ruter plus en masse naturlige stier i området så I kommer rundt i hele området, hvor vi sammen kan nyde den smukke natur i Rold Skov.  

Du skal medbringe din egen cykel på turen. 

Når vi mødes laver vi en kort introduktion til turen. Vi tager en snak sammen med jer deltagere ind turen for at afstemme behov, skills mv. – Det gør vi for at sikre den bedste oplevelse.

For at støtte op omkring sporet i Rold Skov så støtter hver deltager med 50kr – Beløbet er inkluderet i prisen.

Priser

549,- for en hel dag med frokost og guide

Datoer Vælg den ønsket dato under “BOOK NU

  • 22 maj
  • 24 maj
  • 29 maj

 

!!OBS!! Passer ovenstående datoer ikke i din kalender så tøv ikke med, at kontakte os – Vi er altid klar på, at strikke noget fedt sammen! 🙂 

Kort sagt skal du som deltager kun tænke på at cykle, slappe af og have det sjovt. Resten tager vi os af. Det er også vigtigt at nævne, at vores ture ikke er et cykelløb – så alle kan være med.

For 549,- for du en lækker dag i Rold Skov / Rebild bakker, hvor vi sørger for en god dag med lækre spor, en kolde øl/vand efter turen og en sandwich til frokost.

MTB Cykler

Du skal medbringe din egen cykel – Der er ingen krav til din MTB cykel. E-bikes er også velkommen. 

Danske guider

Der vil altid være 1-2 guider med på turene for, at sikre den fede oplevelse.

Kl. 9.30 : Vi mødes ved Rebildporten omklædt og klar til introduktion. 

Kl. 10.00 : Afgang på turen 30-50km afhængig af terræn og niveau. 

Kl. 13.00 : Vi spiser vores medbragte sandwich.

Kl. 15-16.00 : Vi er tilbage ved Rebildporten.

I skal møde op til turen omklædt eller omklæde ved jeres egne biler inden start.

Der er toiletfaciliteter ved Rebildporten.

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på turen  skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsikring før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture – Vi tilbyder at deltagere kan låne cykelhjelm på turene. 

Vi giver 50kr pr. deltager til Rold Skov sporlaug så sporene kan blive vedligeholdt til de næste MTB’ere.

Rebildporten ligger på Rebildvej 25A, 9520 Skørping

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer