Virksomhedstur

Turen er for din virksomhed som ønsker en tur, hvor alt er planlagt ned til mindste deltalje, og i kan fokuserer på at have det sjovt – uanset niveau. Turen handler ikke kun om at cykle, det handler om hyggen, netværk og få den bedste oplevelse sammen. Derfor har vi også et udvalg af forskellige cykler, bl.a vores e-bike som kan give en kanon oplevelse, selvom konditionen ikke er i top. Vi finder sammen med jer ud af det bedste løsning, så alle kan være med. 

Virksomhedstur

Turen går til den smukt beliggende by Altenau i det nordlige Harzen. Altenau er en lille, lavtliggende by i området, der emmer af tysk hygge, og som primært lever af turister.

I vælger selv hvilke dage, der passer jer bedst. Vi sikrer jer, at det vil være 4 dage med fede aktiviteter. Vi cykler området tyndt i de mest smukke naturområder i Harzen. Vi starter med udgangspunkt fra hotellet på de guidede ture kl. 9.30 og er hjemme igen mellem kl. 15.00-17.00. På cykelturene spiser vi frokost på ét af vores Bikestops, som i forvejen er planlagt på ruterne på heldagsturene fredag og lørdag. 

Hotellet i Altenau er udstyret med aflåst garage/kælder med alarm til cyklerne samt faciliteter til rengøring af cykler og cykeltøj. Der er naturligvis WIFI på hotellet. Hotellet har 1, 2, 3 og 4 mandsværelser, der serverer en sportsvenlig morgenmad hver dag samt en stor cykelvenlig aftenbuffet.

Turene i 2021 går omkring Altenau til Sankt Andreasberg, Schierke og Hahnenklee på små listige stier.

Prisen er 5295kr pr næse – hvilket er inkl:

  • En udlejningcykel i 4 dage (Trek Fuel EX eller Rail e-bike)
  • Cykelforsikring er inkluderet i alle 4 dage (Læs mere længere nede)
  • Frokost på gode restautanter på de 2 heldagsture
  • 3x Morgenmad og 3x Aftensmad
  • Danske guider
  • 2 MTB cykeltrøjer i MTB Travels design hhv en langærmet og kortærmet (Ved tilmelding skal vi vide størrelserne)
    Fri bar i den grønne kælder
Forsikring

I prisen er der inkluderet forsikring, som dækker reparationer op til 300 €. Hvis skaden derimod overstiger dette beløb, skal dit eget forsikringsselskab dække differencen.

Corona-situationen

Som vi alle er klar over, er der er træls virus i omløb. Det er vi selvfølge meget opmærksomme på, og tager alle forhåndsregler meget seriøst. Vi er med i rejsegarantifonden nummer 2648, hvilket betyder, at du trygt kan bestille din rejse. Hvis rejsen annulleres pga. regeringen lukker grænsen, får du refunderet pengene. 

Vi oplever stor efterspørgsel på vores virksomhedsture. Send derfor os gerne en e-mail med jeres ønsker i dag

Hotellet i Altenau er udstyret med aflåst garage/kælder med alarm til cyklerne samt faciliteter til rengøring af cykler og cykeltøj. Der er naturligvis WIFI på hotellet. Hotellet har 1, 2, 3 og 4 mandsværelser, der serverer en sportsvenlig morgenmad hver dag samt en stor cykelvenlig aftenbuffet. Der er mulighed for at smøre en madpakke fra morgenbordet, men hver guidede heldagstur går forbi en café, hvor der vil blive serveret en god cykelvenlig frokost.

Du får hotel med ovennævnte faciliteter, 3 x morgenbuffet og 3 x aftenbuffet. Derudover får du selvfølgelig 4 dage med en masse kilometer i benene på MTB sammen med vores danske guider Derudover vil der også blive optaget film og taget billeder løbende.

Danske guider
Som udgangspunkt er der 2-3 guider tilknyttet denne tur så alle får en god oplevelse med hjem til Danmark igen. Det vigtigeste for MTB Travels er, at alle oplever den gode stemning, føler sig velkommen og ikke mindst føler at alle bliver taget hånd om uanset niveau.

Frokost er ikke inkluderet, da vi vil nyde vores frokost på lokale restauranter undervejs på turene. Vi har gode aftaler med restauranterne – som vi kalder Bikestops, og har altid bestilt på forhånd, således at maden bliver serveret umiddelbart efter, vi ankommer. Derudover har vi et mindre lager af reservedele på vores Bikestops, så det er muligt at reparere cykler undervejs.

Dag 1

Kl. 11-13: Ankomst til hotellet
Kl. 13-14: Cykeltur i området 
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 2

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 9.30: MTB heldagstur 
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet.
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 3

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 9.30: MTB heldagstur 
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 4

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 9.00: Kort cykeltur i området
Kl. 12: Tak for denne gang

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsikring før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer