fahrradkarte-harz

DKK169.00

Du finder ca. 2.200 kilometer afmærkede og kortlagte mountainbikeruter i Harzen. Disse ruter er Harzens officielle MTB rutenetværk, og mange af dem kan du se i kortet her.

Disse ruter er ikke teknisk svære at køre, og de egner sig specielt godt til begyndere og let øvede mountainbikere. Kortsættet er også praktisk at have med på tur, hvis du vil finde et spisested, et udsigtspunkt eller lignende undervejs.

Hvis du søger de mere udfordrende ruter så anbefaler vi en guide.

Ruterne i det officielle mountainbikekortsæt er kategoriseret i tre forskellige niveauer, som henholdsvis: let (blå), mellem (rød) og svær (sort).

Farvesymbolerne på ruterne kan ikke sammenlignes med de sporfarver, som du måske kender fra danske MTB spor, da niveauerne i kortsættet primært dækker over hver enkelt rutes længde og antallet af højdemeter.

!!OBS OBS!!

HVIS DU VIL LEJE EN CYKEL I 3 DAGE ELLER MERE SKAL DU TRYKKE PÅ FØRSTE LEJE DAG OG SIDSTE LEJE DAG FOR AT FÅ DEN ØNSKEDE LEJEPERIODE. SE HER HVORDAN

VÆLG

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “fahrradkarte-harz”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere om vores privatlivspolitik her