Pod Smrkem – Tjekkiet

kr. 2599,- i 3-4 mandsværelse
kr. 2799,- i dobbeltværelse
kr. 3199,- i enkeltværelse 

Pod Smrkem er et område i Tjekkiet, der er beliggende lige op ad grænsen til Polen. Området er kendt for de knap 100 kilometer lange singletracks, der er bygget af professionelle, samts dets mange naturlige skovstier og smukke udsigtspunkter som “Smrkem”, der er det højeste punkt i området.

Området er generelt fyldt med lange nedkørsler, rock gardens og masser af flow spor. Til turen har vi lavet en god kombination af de bedste spor, så du kommer både til at cykle på singletracks og naturlige stier. Og så kommer du selvfølgelig også til at opleve alle de smukke udsigtspunkter.

Alle kan deltage på turen – uanset MTB evner og erfaring.

Du bliver indlogeret på hotel i Świeradów-Zdrój i Polen, men vi kommer primært til at køre i Tjekkiet. Morgenmad og aftensmad torsdag til søndag er inkluderet.

Datoer 2021 (Vælg den ønsket dato under “BOOK NU”)

12-16 maj (Kr. Himmelfartsferien)

20-24 maj (Pinsen)

26-30 maj

25-29 august

8-12 september

22-26 september

!!OBS!! Passer ovenstående datoer ikke i din kalender så tøv ikke med, at kontakte os – Vi er i Harzen fra april til oktober kan tilbyde skræddersyet løsninger hver uge 🙂 

Vi mødes på hotellet i Świeradów-Zdrój i Polen onsdag eftermiddag/aften. Det giver os 3 hele dage med mountainbiking før afgang søndag morgen efter morgenmad.

Vores daglige ture vil typisk starte ud på de naturlige spor, hvor vi vil køre langs den tjekkiske/polske grænse. I løbet af vores 3 dage vil du komme til at køre i og opleve størsteparten af området.

Turene er mellem 45 og 65 kilometer med 800-1200 højdemeter. Der vil være to turguider på hver tur, så alle deltagere får en fantastisk oplevelse.

Udover mountainbiking vil du også få serveret dejlig mad og være i godt selskab.

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsirking før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Pakken inkluderer følgende

  • 3 dage med danske guider
  • 4 overnatninger i delt to- eller tremandsværelse m. gratis WiFi
  • 4x morgenmad
  • 3x aftensmad (Ikke på ankomstsdagen)
  • MTB hotel med alle de rigtige faciliteter herunder cykelvask og cykelopbevaring
  • Stort køleskab på hotellet med øl og vand til skarpe priser

 

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer