Komplet pakkeløsning mit alles im Harz 🙂 

Komplet løsning med undervisning, dæmper Setup og enduro tracks i Harzen

  – Mikkel Jepsen, Anderes Cykelstjerne og Martin Nørris laver sygt setup 14-18 september 2022

Som noget nyt vil vi teste et koncept med teknikundervisning, kursus i dæmper setup og vildere singletracks for øvede ryttere – Alt sammen i Harzen.

Turen går til den smukt beliggende by Altenau i det nordlige Harzen. Altenau er en lille, lavtliggende by i området, der emmer af tysk hygge, og som primært lever af turister.

Vi mødes på vores hotel onsdag aften. Torsdag til lørdag vil der være 3 dage med aktiviteter på cyklen samt både undervisning i teknik på sporene samt teknik og service på din MTB. 

Til undervisning i teknik på sporet kommer Mikkel fra Thy MTB teknik til Harzen og deler ud af sin erfaring med linjevalg, sving, hop og drop – Det bedste ved Mikkel er hans væremåde, hvor alting foregår gæsters øjenhøjde 🙂 Læs mere om Mikkel HER

Til undervisning i værkstedet i teknik og suspension samt vedligeholdelse af din MTB kommer Anders Cykelstjerne også til Harzen hele weekenden. Anders er en mester at forklare og fortælle på et niveau, hvor alle kan være med ligesom Mikkel er Anders helt nede på jorden og besidder en masse tålmodighed. Se/læs mere om Anders HER

Martin, der bor i Harzen styrer slagets gang på turene, ophold og er samtidig guide på turene – Han guider jer igennem weekend på fornem vis 

Turene på denne weekend handler ikke om kilometer og højdemeter – Vi cykler et sted mellem 30 og 50km pr. dag afhængig af niveau på deltagerne.

Læs mere om det nøjagtige program længere nede på siden. 

Priser 
  • kr. 4295,- i 3-4 mandsværelse
  • kr. 4695,- i dobbeltværelse
  • kr. 5295,- i enkeltværelse
 Datoer 2022 (Vælg den ønsket dato under “BOOK NU” – Vi ses i Harzen)
  • 14-18 september
 

Kort sagt skal du som deltager kun tænke på at cykle, slappe af og have det sjovt. Resten tager vi os af. Det er også vigtigt at nævne, at vores ture ikke er et cykelløb – så alle kan være med.

Lej en cykel

Hvis du ønsker at leje en cykel til turen tilbyder vi udlejning af Trek Fuel EX og Trek Rail 9.8 e-bikes – Læs mere HER!

Hotellet i Altenau er udstyret med aflåst garage/kælder med alarm til cyklerne samt faciliteter til rengøring af cykler og cykeltøj. Der er naturligvis WIFI på hotellet. Hotellet har 1, 2, 3 og 4 mandsværelser, der serverer en sportsvenlig morgenmad hver dag samt en stor cykelvenlig aftenbuffet. Der er mulighed for at smøre en madpakke fra morgenbordet, men hver guidede heldagstur går forbi en café, hvor der vil blive serveret en god cykelvenlig frokost.

I prisen er inkluderet hotel med ovennævnte faciliteter, 4x morgenbuffet og 3x aftenbuffet. Derudover får du selvfølgelig 3 dage med en masse lækre spor, undervisning og en masse tips og tricks til din egen MTB.

 – Lift kort er også inkluderet i Sankt Andreasberg og Braunlage. 

Drikkevarer på hotellet er ikke inkluderet i prisen, men vi kører fri bar i den grønne kælder lørdag aften – Frokost er heller ikke inkluderet. 

Danske guider
På denne tur er det Martin, der er guide sammen med Mikkel og Anders – Mikkel laver noget MTB teknik for øvet på turene og Anders giver små fif og tricks under undervisningen inden han pakker den store kuffert ud med værktøj hjemme på hotellet og giver en mere dybegående undervisning i jeres MTB’ere. 

Dag 1

Kl. Sent: Ankomst til hotellet – Der er kolde øl i køleskabet. 

 – Det er muligt at tjekke ind på hotellet allerede ved middagstid og køre rundt på egen hånd eller tage i bikepark. 

Dag 2

Kl. 8.00: Morgenmad

Kl. 9.30: Shuttle til Andersberg Bikepark – Mikkel underviser i teknik.

Kl. 13.00: Frokost på restaurant (Inkluderet i prisen)
 – Herefter en smule mere undervisning og en lækker tur hjem fra Sankt Andreasberg i hårdt terræn.

Kl. 17.00: Hjemkomst til hotellet.

Kl. 18.30: Aftenbuffet

Anders pakker den store kasse ud med værktøj og giver en seriøs omgang undervisning i dæmper setup. 

Dag 3

Kl. 8.00: Morgenmad

Kl. 9.30: Shuttle til Torfhaus – Mikkel undervisninger i teknik på naturlige stier

Kl. 13.00: Frokost på restaurant (Inkluderet i prisen)
 – Herefter retur mod Altenau. 

Kl. 16.00: Hjemkomst til hotellet – Anders kommer med et fedt indlæg omkring service på cykler. 

Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 4

Kl. 8.00: Morgenmad

Kl. 9.30: Shuttle til Torfhaus – Vi cykler en enduro tur mod Braunlage.

Kl. 13.00: Frokost på restaurant (Inkluderet i prisen)
 – Vi napper liften i Braunlage mod toppen og cykler videre til Schierke på lækre spor. 

Kl. 17.00: Hjemkomst til hotellet.

Kl. 18.30: Aftenbuffet

Vi giver den gas i kælderen med fri bar i øl 🙂 

Dag 5

Kl. 8.00: Morgenmad – Fri leg og ellers tak for denne gang 🙂 

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsikring før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer