Teambuilding på Mountainbike i Altenau, Harzen

Alle arbejdspladsens personaler kan deltage, hvor vi sørger for den komplette pakke – Det kræver minimum 8 deltagere. Opholdet er god gymnastik til både hjerne og ben.

6.499,- DKK per person

Varighed: 4 dage

Harzen er et skønt og fantastisk naturområde, som rummer et hav af mennesker på både mountainbikes, med ski under, med vandrestøvler på eller bare dem er til at nyde kulturen, de smukke huse og den gode mad.

MTB Travels har 10 års erfaring med at lave ture for alle slags cykelryttere og har fast seks, danske, bikeguider tilknyttet området i Harzen. De tager mange forskellige mennesker med på ture og har stor succes med at differentiere turene, så der er oplevelser og niveau for alle.

Turene, der er lavet i samarbejdet mellem Your Potential og MTB Travels tager også udgangspunkt i det niveau, som gruppen er klar til.
Der er bl.a. ved hotellet etableret den fineste Mountainbike-bane til at øve gearskift, fodstilling, sving, bremseteknik og positioner på cyklen. Udover at have det nyeste grej, såsom Trek full-suspension carbon-cykler til alle, har MTB Travels også E-bikes, så alle uanset forudsætninger kan være med på turene.

Turene er planlagte til at udfordre både hjerne og ben er alt fra 15 til 50 km
– og de tilpasses altid den gruppe, som vi har ansvaret for.

Kan man lære at samarbejde, mens man kører på Mountainbike – det korte svar er JA

Det lange svar:
For at forstå både sine egne og kollegernes intentioner, motiver og reaktionsmønstre i det daglige arbejde skal der ord på, hvad der foregår og hvorfor handlinger sker, som de sker.

Med et afsæt i en Myers-Briggs Type-Indikator test får alle medarbejdere en herlig og let-forståelig indføring i, hvordan vi bedst muligt støtter hinanden og afliver samarbejdsvanskeligheder

Vi krydrer teorien med ture på Mountainbiken, hvor der både skal bruges hjerne og ben.

Undervejs får I opgaver og øvelser, hvor I arbejder med redskaber til at håndtere flere forskellige, også stressende, situationer.

I får nye og forbedrede strukturer til afholdelse af møder og forbedringer af arbejdsgange, indsigt i hinandens arbejdsmønstre og redskaber til forventningsafstemninger mellem kolleger og teams(afdelinger)

Alt, hvad I høster på denne tur, er til umiddelbar brug i både jeres professionelle-, således også i jeres privatliv.

Hotellet i Altenau er udstyret med aflåst garage/kælder med alarm til cyklerne samt faciliteter til rengøring af cykler og cykeltøj. Der er naturligvis WIFI på hotellet. Hotellet har 1, 2 og 3 mandsværelser, der serverer en sportsvenlig morgenmad hver dag samt en stor cykelvenlig aftenbuffet. Der er mulighed for at smøre en madpakke fra morgenbordet, men hver guidede heldagstur går forbi en café, hvor der vil blive serveret en god cykelvenlig frokost. Ønsker du at sove på et enkeltværelse, er der et tillæg på 449,-.

  • 3 overnatninger i delt værelse
  • 3x morgenmad 
  • 3 x aftensmad
  • Frokost på turene
  • Udlejning af lækker cykel
  • Danske guider og dansk coach som beskrevet på hjemmesiden 
  • Et par cykelbukser og en lækker MTB trøje

Oplæg til program (vi kan også lave det i hverdagene)
Torsdag:
14:00: Ankomst, velkomst, snack og indkvartering
15:00: Kort teoretisk oplæg
15:30: Klargøring af cykler, afprøvning, kort cykeltur og Mountainbike-bane-træning for de, som gerne vil det
17:30: Bad og omklædning
18:30: Aftenspise
20:00: Kort teoretisk oplæg

Fredag:
07:30: Morgenbuffet
09:00: Teoretisk oplæg
11:00: Tur inkl. teambuilding og teoretiske opgaver
17:00: Hjemkomst, kælderhygge, bad og omklædning
18:30: Aftenspise og kælderhygge

Lørdag:
07:30: Morgenbuffet
09:00: Opsamling fra gårsdagens opgaver på Mtb
11:00: Tur inkl. udfordringer til ben og hjerne
15:00: Hjemkomst, bad og omklædning
16:15: Opsamling på teorien
18:30: Aftenspise
20:00: Teori
21:30: Kælderhygge

Søndag:
07:30: Morgenbuffet
09:00: Hyggetur for de som har lyst
12:00: Bratwurst og afrejse

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsirking før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer