Ta' på en mountainbiketur i Rold Skov

Mountainbiketurer for alle

I forbindelse med vores alle sammens corona situation så har vi tænkt i nye baner 🙂 

De nye baner hedder Rold Skov / Rebild bakker – Vi er landet i noget danmarks mest kuperet terræn og dermed noget af Danmarks bedste terræn og spor. Vi kender alle de byggede stier og alle lidt mere hemmelig stier og kan dermed binde meget af skoven sammen på de bedste måde. Dagsturene byder på ruter helt op til 40-70km, hvor fredags turene byder på 25-40km. Målet er at give alle en god oplevelse både før turen, på turen og efter turen. 

Vi sørger for den samlet pakke med mad, cykel, guide og dermed den bedste oplevelse. 

Turene er lavet i samarbejde med Rebildporten for at sikre, at alt spiller med naturstyrelsen samt de lokale virksomheder – I samme forbindelse har vi aftalt, at hver deltager på turene giver 50kr pr. næse til Rold Skov MTB Sporlaug for, at sikre sporene er sprøde til de næste brugere af skoven. 

Dagstur i Rold Skov

En lækker dag i noget Danmarks bedste MTB terræn - Vi sørger for den komplette pakke med sandwich, cykel, guide, godt humør og en lækker aftensmad på en lokale restaurant Røverstuen i Rebild.

OPLEV ROLD SKOV PÅ MTB

Kør på nogle af de bedste spor i Danmark med vores dygtig(e) guide(r). Ha’ masser af sjov og skab gode minder. Drik en øl efter turen, snak om dagens begivenheder og fortæl røverhistorier. Det er opskriften på vores dagsture i Rold Skov.

Ta’ ikke kun vores ord for det. Hør det fra vores gæster

Min tur med MTB Travels overgik alle de forventninger, jeg nogensinde kunne have haft. Måden hvorpå I behandler jeres gæster, jeres koncept og jeres turguider – alt var bare perfekt ned til mindste detalje.
Jesper Neumann Jensen
Fantastisk oplevelse – lige fra indledende kontakt. Guiderne var super venlige, og de kunne deres kram. Cykeludlejningen var også vellykket – mountainbiken var klargjort og klar til en tur. Det var bare en fantastisk oplevelse, og næste gang tager jeg mine venner med!
Kåre Berenthz-Nicolaisen

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere om vores privatlivspolitik her