Pod Smrkem – et paradis for mountainbikere lige ved den polske grænse
Pod Smrkem – et paradis for mountainbikere lige ved den polske grænse
Tidligere
Næste

Pod Smrkem er blevet ganske kendt i mountainbikingkredse på grund af alle de fantastiske singletracks, der er blevet bygget i området. For at være helt præcis, er der mere end 80 kilometer singletracks. Derudover er der også mange gode uofficielle spor. Området er generelt fyldt med lange nedkørsler, rødder og rockgardens.

Pod Smrkem er placeret lige op til den polske grænse, og vi kommer til at krydse grænsen adskillige gange, siden der også er fantastiske spor i Polen. Vores hotel ligger også i Świeradów-Zdrój i Polen, men vi vil primært cykle i Tjekkiet. Morgenmad og aftensmad fra torsdag til søndag er inkluderet.

MTB-Pod-Smrkem2_720x

5 DAGE OG 4 NÆTTER I POD SMRKEM FOR KUN 2.599,-

En mindeværdig mountainbikeferie

Lad os guide dig gennem 5 mindeværdige dage, hvor du kommer til at køre på alle de bedste spor. Du kommer også til at nyde den fantastiske udsigt, der er fra de mange udsigtspunkter.

Alle kan deltage – uanset MTB erfaring.

Indlogering på vores partnerhotel Pensjonat Mimoza

Hotellet er et mindre hotel med en hyggelig atmosfære. Hotellet har en nydelig have, der ligger op til en bæk, der løber gennem hele byen Świeradów-Zdrój. Mimoza hotellet byder både på god morgenmad og fantastisk aftensmad. Desuden ligger der flere gode restauranter i byen, hvor vi alternativt vil nyde vores aftensmad. Hotellet har sikret cykelopbevaring samt cykelvask, og ligger kun 5 minutter fra sporene.

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere om vores privatlivspolitik her