Teambuildingture på mountainbike i Harzen

Ha' det sjovt med dine kollegaer og lær dem bedre at kende gennem en teambuildingtur til Harzen. Her tilrettelægger vi et skræddersyet program til jer, hvor du og dine kollegaer kommer ud og opleve Harzens formidable omgivelser på mountainbike. De fantastiske oplevelser MTB giver, samt det sociale aspekt af sporten, er en særdeles god måde at knytte tætte bånd til andre og få bragt en organisation sammen på. Turen er også ideel for kundepleje.

Skræddersyede teambuildingture til Harzen

Programmet strikkes sammen, så det passer 100% til dine ønsker. Prisen starter ved 1.699,- med 2-3 cykeldage, 2 overnatninger og eksklusiv cykelleje. 

Der er dog mulighed for at få både cykelleje, kurbad, kvar-, halv-, eller helpension, og op til 5 overnatninger med i pakken.

Teambuilding er fuldt fradragsberretiget

Turens formål er, at du og dine kollegaer skal have én på opleveren og komme tættere på hinanden. Det sociale aspekt er i højsædet, så I kommer styrket hjem fra jeres ophold hos os i Harzen. Turen er derfor også fuldt fradragsberettiget for virksomheden.

I er sammen med vores danske guider under hele opholdet. I vanligt højt humør sørger de for at vise jer det bedste af Harzen. Idet vi er flere guider, er niveauopdelte MTB ture en mulighed.

Skal vi arrangere en teambuildingtur for dig?

Ring til Martin Nørris på telefon +45 30 25 15 42, så tager vi en snak om mulighederne. Alternativt kan du udfylde formularen herunder - husk blot at nævne firmanavn, antal deltagere, ankomstdato og turønsker. Vi tales ved!