Børnecamp

Giv dine børn én på opleveren – lad dem komme med på vores børnecamp. Her står den på nye venskaber, timevis af sjov og ballade – og selvfølgelig masser af MTB.

Det hele foregår mandag til fredag i hhv. uge 27 og uge 32 - med cykling tirsdag, onsdag og torsdag.

Som forældre er du/ I også meget velkomne til at deltage. For forældre er der dog et andet program – dvs. at vi står for leg og MTB med børnene alle dage, hvor forældre kører andre ture med egne turguider.

For børnene er en del af oplevelsen, at de skal sove sammen med de andre børn på vores hostelværelser. Det skaber et rigtigt godt sammenhold, og er med til at forme venskaber, der rækker udover en tur til Harzen.

Forældre bliver indlogeret på vores hotelværelser med eget bad på hver værelse.

!!OBS!! - Hvis i som familie ønsker at sove sammen i samme værelse så det naturligvis også en mulighed :) 

Vi tilbyder også at hente og bringe både børn og voksne fra/til Vejle. Mere herom nedenfor.

Alder og niveau
Alt afhængig af, hvor stor en succes vores børnecamp bliver så kommer der flere og flere guider/instruktører til at undervise børnene. Udgangspunktet er 2-3 guider til børnene og 1-2 guider til de voksne. Vi ønsker ikke at sætte noget alderskrav til børnene da vores MTB koncept altid har været for alle. Det er dog en fordel, at børnene kender til MTB i forvejen og dermed ikke er helt grøn.

Vi ønsker egentligt at forældrene selv vurderer om deres barn/børn kan deltage på turene og om barnet kan være hjemmefra alene så lang tid uden mor og far. Husk at alle guiderne er danske så der vil ikke komme nogen sprogbarriere.

Der vil blive taget hensyn til alle deltagere på turen således, at alle børn uanset om de 8år, 14 år eller 22år for en god tur uanset niveau. Det er samme er naturligvis gældende på forældreturen. 

Vurderer I som forældre at jeres barn/børn ikke selv kan deltage på turen så er meget velkommen til at komme med på turen selv. 

Børneprogrammet

Mandag
Afhentning i Vejle ved DTC Torvet kl 11:00 for dem, der har tilvalgt det. Forventet ankomst i Altenau omkring kl 18:00. Herefter spiser vi aftensmad.

Kører du selv, er der mulighed for at tage en MTB tur på egen hånd, når du/I er ankommet til hotellet.

Tirsdag
Introduktion – tekniktræning med vores danske guider og instruktører. Efter tekniktræning cykler vi en tur ud i terrænet, hvor vores nye MTB evner skal afprøves.

Onsdag
Vi skal ud på en længere cykeltur. Dagen går med, at vi shuttler til toppen og cykler på sjove nedkørsler ned – den flotte natur nydes samtidig.

Torsdag
Torsdag er vores Bikepark dag. Vi kører i bil til Hahnenklee, hvor vi bruger 4 timer i parken og cykler derefter hjem igen til Altenau på fede spor.

Fredag
Morgenmad og afsked. Er der stemning for det, cykler vi en kort tur efter morgenmaden.

Inkluderet i børnecampen

  • 4 nætter - 3 dage med program med danske guider/instruktører
  • Morgenmad tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
  • Frokost tirsdag, onsdag og torsdag
  • Aftensmad mandag, tirsdag, onsdag og torsdag
  • Shuttle og liftkort i Hahnenklee

Forældreprogrammet

Som forælder får du 3 hele dage med cykling med nogle andre guider end dem, dine børn er sammen med. Det vil sige, at du kommer ikke til at køre sammen med dine børn. På forældreturene vil der være 1-2 turguider med på hver tur.

Som forælder får du

  • 4 nætter - 3 dage med program med danske guider/instruktører
  • 4 x morgenmad og 4 x aftensmad
  • Frokost spiser vi på restaurant undervejs på vores ture – regn med en udgift på 15€ pr. dag hertil
  • Overnatning på delt hotelværelse. Enkeltværelse kan tilkøbes for 599,-.

Afhentning/aflevering i Vejle

Vi tilbyder at hente både børn og voksne samt cykler på DTC Torvet ved Vejle om mandagen, og afleverer dem igen fredag. Prisen herfor er 700,- pr. person.

Pris pr. barn: 2699,- kr.

Pris pr. voksen: 3399,- kr. – m. mulighed for tilkøb af enkeltværelse for 599,- kr.

Vær opmærksom på, at cykelleje ikke er inkluderet i prisen, men vi kan sagtens have cykler med i bussen fra og til Vejle. 

Udfyld formularen herunder eller kontakt Martin på tlf. 30 25 15 42 for spørgsmål eller tilmelding. 

Alle vores danske guider/instruktører har naturligvis fået lavet en børneattest hos det danske politi!