Hvad kan vi?

Harzens stier og områder har vi efterhånden har brugt godt 10 år på at scoute. Det betyder, at du kan være helt sikker på at komme til at køre på de absolut bedste spor igennem den smukkeste natur.

Vi er samtidig i alt beskedenhed super skarpe til, at strikke nogle gode pakkeløsninger for virksomheder, hvor det handler om, at I som virksomhed skal tænke på, at have det sjovt og samtidig kun tænke på at pleje jeres ansatte, kunder og samarbejdspartnere samtidigt med, at vi sørger for alt det praktiske 🙂 

Top lækre MTB cykler

Vi sætter en ære i at tilbyde noget godt grej – Vi tilbyder Trek Rail 9.8 E-bike og Fuel EX med rugbrødsmotor. Cyklerne er i carbon og koster mellem 48.000kr og 64.000kr For at sikre den bedste oplevelse er disse modeller et rigtig godt våben.

Læs mere om vores cykler HER!

4 dages MTB tur for virksomheder

MTB er inkl. i prisen – Vi cykler primært på e-bikes på denne tur. 

Turen går til den smukt beliggende by Altenau i det nordlige Harzen. Altenau er en lille, lavtliggende by i området, der emmer af tysk hygge, og som primært lever af turister.

Vi mødes på vores hotel torsdag ved senest kl 14. Torsdag til søndag vil der være 4 dage med aktiviteter. Vi cykler området tyndt i de mest smukke naturområder i Harzen. Vi starter med udgangspunkt fra hotellet på de guidede ture kl. 9.30 og er hjemme igen mellem kl. 15.00-17.00. På cykelturene spiser vi frokost på ét af vores Bikestops, som i forvejen er planlagt på ruterne på heldagsturene fredag og lørdag. Heldagsturene er 30-60km – Alt afhængig af form og behov. 

Turene i 2022 går omkring Altenau til Sankt Andreasberg, Bad Harzburg og Hahnenklee/Goslar på små listige stier.

Ankomst dagen før

Hvis i ønsker at ankomme dagen før altså allerede om onsdagen er det ingen problem. Vi starter først torsdag kl 14.30 med turene, men nogle kan tage en tur på egen hånd eller blot slappe af og nyde området. Det er naturligvis muligt, at nogle i gruppe kan ankomme onsdag og de sidste kan ankomme torsdag senest kl. 14.00. 

Hvad koster det at ankomme dagen før?

Hvis i ønsker at ankomme dagen før så kan i vælge det under bookningen – En ekstra overnatning inkl. morgenmad samt GPS ruterne koster 549kr pr. næse. 

Prisen

Prisen for opholdet er 5.895 kr inkl. mad fra torsdag aften til søndag morgen, dansk guide, leje af top lækre cykler inkl. pedaler og hjelme – Endvidere er der fribar i den grønnekælder. 

Kort sagt skal du som deltager kun tænke på at cykle, slappe af og have det sjovt. Resten tager vi os af. Det er også vigtigt at nævne, at vores ture ikke er et cykelløb – så alle kan være med.

Hotellet i Altenau er udstyret med aflåst garage/kælder med alarm til cyklerne samt faciliteter til rengøring af cykler og cykeltøj. Der er naturligvis WIFI på hotellet. Hotellet har 1, 2, 3 og 4 mandsværelser, der serverer en dejlig morgenmad hver dag samt en stor cykelvenlig aftenbuffet. Der er mulighed for at smøre en madpakke fra morgenbordet, men hver guidede heldagstur går forbi en café, hvor der vil blive serveret en god cykelvenlig frokost.

Ønsker du at ankomme dagen før koster det 549kr pr. næse inkl morgenmad. 

Prisen inkluderer hotel med ovennævnte faciliteter, 3x morgenbuffet, 2x frokost på cykelturene og 3x aftenbuffet samt fri drikkevarer i kælderen. Derudover får du selvfølgelig 4 dage med en masse kilometer i benene på MTB sammen med vores danske guider 

Danske guider
Vi bruger danske guider tilknyttet turene så alle får en god oplevelse med hjem til Danmark igen. Det vigtigeste for MTB Travels er, at alle oplever den gode stemning, føler sig velkommen og ikke mindst føler at alle bliver taget hånd om uanset niveau.

Grundet corona’en er vi gået fra 6-8 fuldtidsansatte guider til nu, at hyre danske guider fra weekend til weekend. Grundet guidernes normale arbejde vil det ske nogle weekender, at der er delvis lokale tyske guider/danske guider om torsdagen og ellers 100% danske guider på heldagsturene – De lokale tyske guider snakker naturligvis tysk og et flot engelsk. 

Frokost er inkluderet i prisen, da vi vil nyde vores frokost på lokale restauranter undervejs på turene. Vi har gode aftaler med restauranterne – som vi kalder Bikestops, og har altid bestilt på forhånd, således at maden bliver serveret umiddelbart efter, vi ankommer. Derudover har vi et mindre lager af reservedele på vores Bikestops, så det er muligt at reparere cykler undervejs.

Dag 1

Kl. 11-14: Ankomst til hotellet
Kl. 14.30: Cykeltur i området – 20-30km
Kl. 17-18: Hjemkomst til hotellet
Kl. 19.30: Aftenbuffet

Dag 2

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 9.30: MTB heldagstur – 30-60km
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet.
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 3

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 9.30: MTB heldagstur – 30-60km
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 4

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 9.00: Kort cykeltur i området
Kl. 12: Tak for denne gang

Vi gør det nemt for dig – Vi har omkring 50 fede Trek full-suspension MTB’ere fordelt på 30 e-bikes og 20 rugbrødscykler. 

 – Vi har cyklerne på hotellet så du uden problmer leje en cykel uden at bøvle med afhentning/levering. 

Læs mere om vores cykler HER!

Du kan enten leje en cykel direkte på hjemmesiden eller gøre det i forbindelse med din booking.

 – HUSK AT CYKLERNE ER INKLUDERET I PRISEN! 

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsikring før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer