Logo

4 dages MTB tur til Harzen med guider

Priser og booking 2023

3-4 mandsværelse

2.999,-

– 3 x cykelvenlig morgenmad
– 3 x cykelvenlig aftensmad
– Mulighed for madpakke
– Guider inkluderet

dobbeltværelse

3.249,-

– 3 x cykelvenlig morgenmad
– 3 x cykelvenlig aftensmad
– Mulighed for madpakke
– Guider inkluderet

enkeltværelse

3.699,-

– 3 x cykelvenlig morgenmad
– 3 x cykelvenlig aftensmad
– Mulighed for madpakke
– Guider inkluderet

datoer i 2023

 • 4-7 maj(Få pladser – Kontakt os for mere info)
 • 18-21 maj(Få pladser – Kontakt os for mere info)
 • 26-29 maj (Pinsen – Fredag-mandag Få pladser – Kontakt os for mere info)
 • 15-18 juni
 • 31 august-3 september
 • 7-10 september
 • 21-24 september

DATOer i 2024(Kan ikke bookes endnu)

 • 8-12 maj (Kr.ferien)
 • 16-20 maj (Pinsen – Fredag-mandag)
 • 11-15 september 
 • 18-22 september
 

Jeg ønsker andre datoer

Obs. Passer ovenstående datoer ikke i din kalender så tøv ikke med, at kontakte os. Vi er tit i Harzen og kan altid finde en god løsning.

Udfyld nedenstående formular eller kontakt mig på +45 30 25 15 42 eller martin@localhost

Ta’ på en mountainbikeferie med MTB Travels til Altenau i Harzen.
Her har vi forskellige ture til forskellige lyster.

4 dages MTB tur med guider

Vores ophold over 4 dage med 3 nætter er den mest solgte pakke – 4 dage på cykel med en masse lækre spor, underholdning med de danske guider, god mad og kolde øl. 
Kan du ønske dig mere?

Skønt hotel i Altenau

Hotellet i Altenau byder på en fantastisk udsigt over bjergene. Det er ikke luksus, men er perfekt til vores behov med MTB. Cykelkælder, cykelvask samt teknikbane er bare nogle af de lækre faciliteter.

Lækker wellness i Altenau

Kristall Therme center ligger 3 min til fods fra hotellet. Du køber adgang i 3 timer for 17 euro – Centeret tilbyder et hav af sauner, saltbade med videre og slår dermed alle hotelwellness-afdelinger med flere længder.

OPLEV HARZEN PÅ MTB!

Bo på vores hotel i Altenau. Kør på de bedste spor med vores dygtige guider. Ha’ masser af sjov og skab gode minder. Drik en øl, snak om dagens begivenheder og fortæl røverhistorier. Det er opskriften på vores 4 dages MTB tur. 

Hør hvad vores kunder fortæller

Se et udkast af hvad vores tidligere besøgende har fortalt om deres oplevelse med MTB Travels!

Efter den fedeste dag på E-MTB hos Martin og Co. Kan jeg kun siger DET spiller bare 100% , fede cykler og personale som er der for deres kunder 👌👌💪 Kommer helt sikkert igen.

Kristian

Hold nu kæft en fantastisk tur med Mtbtravels.com i Harzen. Super guider, der kender alt til gode ruter – møg hårde stigninger og super sjove nedkørsler- tilpasset dig.

Bjarne

Sønnen og jeg lejede e-mountainbikes af Martin fra Mtbtravels og kørte tre dage i Harzen. Top kvalitet på cyklerne, top notch service og hjælpsomhed fra Martin, der stod til rådighed med hjælp og tips.

Kristoffer

4 dages MTB tur i harzen

Vi cykler både på almindelige MTB’ere og e-bikes på denne tur

Turen går til den smukt beliggende by Altenau i det nordlige Harzen. Altenau er en lille, lavtliggende by i området, der emmer af tysk hygge, og som primært lever af turister.

Vi mødes på vores hotel torsdag ved senest kl 14. Torsdag til søndag vil der være 4 dage med aktiviteter. Vi cykler området tyndt i de mest smukke naturområder i Harzen. Vi starter med udgangspunkt fra hotellet på de guidede ture kl. 9.30 og er hjemme igen mellem kl. 15.30-17.00. På cykelturene spiser vi frokost på ét af vores Bikestops, som i forvejen er planlagt på ruterne på heldagsturene fredag og lørdag. Heldagsturene er 50-65km.

Turene i 2023 går omkring Altenau til Ilsenburg/Bad Harzburg, Hahnenklee/Goslar og Braunlage på små listige stier.

Hvad kan vi?

Harzens stier og områder har vi efterhånden har brugt godt 10 år på at scoute. Det betyder, at du kan være helt sikker på at komme til at køre på de absolut bedste spor igennem den smukkeste natur. Desuden har vi et fantastisk godt samarbejde med både restauranter, hoteller, caféer og lokale personer i området, som ofte er til stor hjælp.

Ankomst dagen før

På ankomstsdagen cykler vi en kort intro tur i området omkring Altenau – Som noget nyt starter vi en anelse senere om torsdagen for at undgå folk skal alt for tidlig op torsdag morgen – Dog vælger flere og flere at ankomme dagen før netop for, at slippe for den tidlige køretur torsdag.

I forbindelse med vores lidt senere turstart torsdag tilbyder vi til 2023, at folk som standard får tilsendt 2 GPS ruter. En rute som tager hele dagen på omkring 55km, der går over Brocken med gode højdemeter og en lidt kortere tur omkring Altenau på omkring 30km således, at I kan komme retur kl 14.30 på vores guidet tur – Vælger man den lange tur bliver dermed ingen guidet tur torsdag.

Hvad koster det at ankomme dagen før?

Hvis i ønsker at ankomme dagen før så kan i vælge det under bookningen – En ekstra overnatning inkl. morgenmad samt GPS ruterne koster 549kr pr. næse.

Den grønne kælder

Udover hotellet får du som gæst adgang til én ekstra ting, som de fleste er meget begejstret for. Det er nemlig vores grønne kælder, som vi helt eksklusivt har fået lov til at lave i samarbejde med hotellet. Den grønne kælder er mødestedet efter en god og lang tur på cyklen. Her mødes dem der har lyst og får en god øl eller sodavand samt får snakket omkring hvordan dagen har forløbet sig. Her summer det altså af god stemning og fællesskab, og vi oplever at der er mange der får nye bekendtskaber, hvilket vi mener er noget helt unikt.

Kort sagt, er der plads til morskab, fælleskab og en masse god drikkelse i den grønne kælder!

Du bliver indlogeret på vores hotel i Altenau

Som gæst i Altenau bliver du indlogeret på vores partnerhotel, hvor vi selv bor. Hotellet er et godt hotel i traditionel tysk stil. Morgenmad alle morgener er inkluderet og aftensmad er også som udgangspunkt inkluderet med mindre andet aftales. Vi har udstyret hotellet med alle de mountainbikefaciliteter, du får brug for – alarmsikret cykelopbevaring, cykelvask samt et cykelværksted. Hotellet ligger i udkanten af den hyggelige by Altenau.

Skønt værelse

Du bliver indlogeret i et dobbeltværelse. Ikke noget fancy, men her er alt, du har brug for til at oplade batterierne. Vi har også enkeltværelser samt delte værelser for op til fire personer.

Privat badeværelse

Alle værelser har egne fine badeværelser – klar til at du kan tage et velfortjent bad efter en lang dag på cyklen.

Restaurant

Restauranten sørger for at fylde dine depoter op. Udover god mad er der faciliteter som alarmsikret cykelopbevaring, cykelvask, tøjvask, værksted og meget mere.

Flot udsigt

Mulighed for rengøring af cykel

Gratis parkering

Gratis WIFI

Sportsvenlig kost

Uddybende beskrivelse

Hotellet i Altenau er udstyret med aflåst garage/kælder med alarm til cyklerne samt faciliteter til rengøring af cykler og cykeltøj. Der er naturligvis WIFI på hotellet. Hotellet har 1, 2, 3 og 4 mandsværelser, der serverer en sportsvenlig morgenmad hver dag samt en stor cykelvenlig aftenbuffet. Der er mulighed for at smøre en madpakke fra morgenbordet, men hver guidede heldagstur går forbi en café, hvor der vil blive serveret en god cykelvenlig frokost.

Ønsker du at ankomme dagen før koster det 549kr pr. næse inkl morgenmad. 

Prisen inkluderer hotel med ovennævnte faciliteter, 3 x morgenbuffet og 3 x aftenbuffet. Derudover får du selvfølgelig 4 dage med en masse kilometer i benene på MTB sammen med vores danske guider 

Danske guider
Som udgangspunkt er der 2-3 guider tilknyttet denne tur så alle får en god oplevelse med hjem til Danmark igen. Det vigtigeste for MTB Travels er, at alle oplever den gode stemning, føler sig velkommen og ikke mindst føler at alle bliver taget hånd om uanset niveau.

Grundet corona’en er vi gået fra 6-8 fuldtidsansatte guider til nu, at hyre danske guider fra weekend til weekend. Grundet guidernes normale arbejde vil det ske nogle weekender, at der er delvis lokale tyske guider/danske guider om torsdagen og ellers 100% danske guider på heldagsturene – De lokale tyske guider snakker naturligvis tysk og et flot engelsk. 

Frokost er ikke inkluderet, da vi vil nyde vores frokost på lokale restauranter undervejs på turene. Vi har gode aftaler med restauranterne – som vi kalder Bikestops, og har altid bestilt på forhånd, således at maden bliver serveret umiddelbart efter, vi ankommer. Derudover har vi et mindre lager af reservedele på vores Bikestops, så det er muligt at reparere cykler undervejs.

Dag 1

Kl. 13-14: Ankomst til hotellet – Kom gerne før og klæd om ved bilen. 
Kl. 14.30: Cykeltur i området – 30km
Kl. 17-18: Hjemkomst til hotellet
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 2

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 9.30: MTB heldagstur – 50-65km
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet.
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 3

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 9.30: MTB heldagstur – 50-65km
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 4

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 9.00: Kort cykeltur i området
Kl. 12:00 Tak for denne gang

Vi gør det nemt for dig – Vi har omkring 50 fede Trek full-suspension MTB’ere fordelt på 30 e-bikes og 20 rugbrødscykler. 

Vi har cyklerne på hotellet så du uden problmer leje en cykel uden at bøvle med afhentning/levering. 

Læs mere om vores cykler HER!

Du kan enten leje en cykel direkte på hjemmesiden eller gøre det i forbindelse med din booking. 

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsikring før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Priser og booking 2023

3-4 mandsværelse

2.999,-

– 3 x cykelvenlig morgenmad
– 3 x cykelvenlig aftensmad
– Mulighed for madpakke
– Guider inkluderet

dobbeltværelse

3.249,-

– 3 x cykelvenlig morgenmad
– 3 x cykelvenlig aftensmad
– Mulighed for madpakke
– Guider inkluderet

enkeltværelse

3.699,-

– 3 x cykelvenlig morgenmad
– 3 x cykelvenlig aftensmad
– Mulighed for madpakke
– Guider inkluderet

datoer i 2023

  • 4-7 maj(Få pladser – Kontakt os for mere info)
  • 18-21 maj(Få pladser – Kontakt os for mere info)
  • 26-29 maj (Pinsen – Fredag-mandag Få pladser – Kontakt os for mere info)
  • 15-18 juni
  • 31 august-3 september
  • 7-10 september
  • 21-24 september

DATOER I 2024(KAN IKKE BOOKES ENDNU)

  • 8-12 maj (Kr.ferien)
  • 16-20 maj (Pinsen – Fredag-mandag)
  • 11-15 september 
  • 18-22 september

Jeg ønsker andre datoer

Obs. Passer ovenstående datoer ikke i din kalender så tøv ikke med, at kontakte os. Vi er tit i Harzen og kan altid finde en god løsning.

Udfyld nedenstående formular eller kontakt mig på +45 30 25 15 42 eller martin@localhost

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere om vores privatlivspolitik her