MTB-guider i Harzen book en guide, når du vil undgå kedelige spor og blindgyder?

Vil du undgå at bruge tid på at finde de gode spor, så book en lokalkendt mountainbikeguide. Det er bare så meget lettere og federe at overlade ansvaret for turplanlægningen til en guide, som kender området.

Vi har egne danske guider som kender området og samtidig slipper du også for at bruge tid på at navigere eller læse kort. Sådan kan en guidet tur forløbe guiden henter dig og din gruppe typisk kl. 9.30 og efter en kort introduktion er det afsted på tur. Herefter kører I afsted på jeres helt eget MTB-eventyr.

Undervejs på turen tager guiden jer med til et godt sted hvor I spiser frokost sammen. Efter frokost venter der flere eventyr på sporene og turen er typisk slut mellem kl. 16.00 og 17.00. Guiden kan i de fleste tilfælde lære jer lidt køretekniske tips og tricks undervejs på turen hvis I ønsker det.

FÅ ET TILBUD PÅ GUIDE

Her kan du booke og forespørge på en guide til dig og din gruppe.

Guiderne har stor erfaring og giver dig oplevelser på de brede dæk, som du husker længe…

Guidede ture arrangeres efter jeres ønsker til sværhedsgrad på turen, kondition og tekniske færdigheder på mountainbiken.

Priser
En typisk guidet tur koster 350 euro,  men kontakt os gerne for en konkret tilbud. 

Vi vender typisk tilbage indenfor 24 timer med et tilbud eller en tilbagemelding på dine ønsker.

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere om vores privatlivspolitik her