Priser 
  • kr. 2799,- i 3-4 mandsværelse
  • kr. 2999,- i dobbeltværelse
  • kr. 3399,- i enkeltværelse
 
Kort sagt skal du som deltager kun tænke på at cykle, slappe af og have det sjovt. Resten tager vi os af. Det er også vigtigt at nævne, at vores ture ikke er et cykelløb – så alle kan være med.

5 dages MTB tur til Pod Smrkem

Pod Smrkem er et område i Tjekkiet, der er beliggende lige op ad grænsen til Polen. Området er kendt for de knap 100 kilometer lange singletracks, der er bygget af professionelle, samts dets mange naturlige skovstier og smukke udsigtspunkter som “Smrkem”, der er det højeste punkt i området.

Området er generelt fyldt med lange nedkørsler, rock gardens og masser af flow spor. Til turen har vi lavet en god kombination af de bedste spor, så du kommer både til at cykle på singletracks og naturlige stier. Og så kommer du selvfølgelig også til at opleve alle de smukke udsigtspunkter.

Alle kan deltage på turen – uanset MTB evner og erfaring.

Du bliver indlogeret på hotel i Świeradów-Zdrój i Polen, men vi kommer primært til at køre i Tjekkiet. Morgenmad og aftensmad torsdag til søndag er inkluderet.

Datoer 2022 (Vælg den ønsket dato under “BOOK NU” – Vi ses i Tjekkiet)

  • 24-28 august
  • 14-18 september
  •  – På de 3 ovennævnte datoer skal der være mindst 20 deltagere før turen bliver gennemført

!!OBS!! Passer ovenstående datoer ikke i din kalender så tøv ikke med, at kontakte os – Vi kan altid strikket noget enten med eller uden guide 🙂 

HOTELLET I POLEN

Som tidligere nævnt bor vi i Polen, men kører mest i Tjekkiet og Hotel Mimoza i Swieradow-Zdroj. Hotellet serverer noget fornuftigt både morgenmad og aftensmad – Hvis man ønsker det kan du også spise nede i byen.

Hotellet har lavet købt en fin container til cykelopbevaring samt lavet en fin cykelvask til MTB’erne. 

Inkluderet i prisen får du hotel med ovennævnte faciliteter, 4x morgenmad og 3 x aftensmad. Derudover får du selvfølgelig 3 dage med en masse kilometer i benene på MTB sammen med vores danske guider. 

Danske guider
Som udgangspunkt er der 2 guider tilknyttet denne tur så alle får en god oplevelse med hjem til Danmark igen. Det vigtigeste for MTB Travels er, at alle oplever den gode stemning, føler sig velkommen og ikke mindst føler at alle bliver taget hånd om uanset niveau.

Frokost er ikke inkluderet, da vi vil nyde vores frokost på lokale restauranter undervejs på turene. 

Dag 1

Fra kl. 15.00: Ankomst til hotellet. Programmet starter først dag 2

Dag 2

Kl. 8.o0: Morgenmad
Kl. 9.30: MTB heldagstur – 45-60km
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet.
Kl. 18.30: Aftensmad

Dag 3

Kl. 8.00: Morgenmad
Kl. 9.30: MTB heldagstur – 45-60km
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet
Kl. 18.30: Aftensmad

Dag 4

Kl. 8.00: Morgenmad
Kl. 9.30: MTB heldagstur – 45-60km
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet
Kl. 18.30: Aftensmad

Dag 5

Kl. 8.00: Morgenmad
Kl. 9.00: Kort cykeltur i området
Kl. 12: Tak for denne gang

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsikring før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer