Mountainbikeferie i smukke omgivelser i Malaga
Her finder du bjerge, hurtige nedkørsler og meget mere

Oplev Malaga og Costa del Sol på mountainbike - Du vil elske det
- Vi er i Malaga fra sidst i oktober og frem til først i december 2022

Sydspanien er et fantastisk sted at køre mountainbike. Her er masser af bjerge, hurtige nedkørsler, singletracks, switchbacks, rockgardens og meget mere. Du kommer til at køre på de absolut bedste spor sammen med den danske guide.

Vi er på solkysten fra sidst i oktober og frem til start december – I denne periode giver vi den maks gas med så mange ture så muligt. Flyene fra Danmark letter typisk onsdag og har afgang igen søndag så nedenstående pakke med 4 dage og 3 cykeldage er ideelt.

Kun forespørgsel

Der bliver INGEN faste datoer for ture, men du skal som gæst blot sende os en forespørgsel med stående formular. Tjek flyafgangene på evt, Skyscanner,dk og kontakt Martin efterfølgende – Vi er også behjælpelige med, at finde flybilletter, men dem skal I som gæster selv booke.

 

hotel malaga

Indlogering på Hotel Villa de Laredo i centrum af Fuengirola

Du bliver indlogeret på et hotelværelse på det 3-stjernet Hotel Villa del Aredo i Fuengirola, der er nabo til stranden. Hotellet står klar hver morgen med en god solid cykelvenlig morgenbuffet. Til aften går vi ud i byen og finder en lækker restaurant - Her er der mulighed for lækker tapas, en god burger og meget mere. Vi henter og bringer altid gæster til/fra lufthavnen indenfor rimelighedens tidspunkter 🙂

Rail98XT_21_32814_B_Portrait

En god mountainbike er en nødvendighed

Det kan være bøvlet at medbringe en mountainbike ombord på et fly. Vi har lækkert udvalg af mountainbikes fra Trek til skarpe priser. Vi tilbyder Fuel EX 9.8 med 140mm vandring og Trek Rail 9 E-bike med 160mm vandring.

Malaga-4_360x

De bedste ture med de bedste danske guider

Du vil blive guidet af vores dygtige turguider, der kender området særdeles godt, og ved, hvor de bedste spor gemmer sig. Vores ture til Malaga inkluderer også shuttle i bjergkæderne Pico Mijas og Ojén, hvilket sparer en masse energi. Vores ture starter altid med shuttle. Turene er typisk omkring 40-50km og 800-1000hm op og 1500-2000hm ned.

4 NÆTTER og 3 DAGE MED MTB MED DANSK GUIDE

Kun 5495,- i DB værelse inkl. leje af cykel 

Her får du 4 nætter på hotellet i Fuengirola, og 3 fantastiske og mindeværdige dage på MTB i bjergene. Fortæl os hvilke spor, du gerne vil køre, og vi får det til at ske.

Hotel med morgenmad, shuttle i bjergene, transport til/fra lufthavnen og frokost på turene er inkluderet samt leje af lækker Trek MTB 🙂 

Vi går ud i byen og spiser aftensmad hver aften – Alle de gode steder ligger indenfor få minutter til fods – Aftensmad er ikke inkluderet.

For overnatning i enkeltværelse forvent en en ekstra pris på plus 70okr 

Hotel Villa de Laredo i centrum af Fuengirola ligger tæt på det hele – De gode restauranter og de gode spor samt stranden ligger et stenkast fra hotellet. Hotellet er 3-stjernet med god morgenmad, tagterrasse med pool og lækre værelser, der matcher vores behov som mountainbikere.

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer