Mountainbikeferie i smukke omgivelser i Malaga
Her finder du bjerge, hurtige nedkørsler og meget mere

Oplev Malaga og Costa del Sol på mountainbike. Du vil elske det.

Sydspanien er et fantastisk sted at køre mountainbike. Her er masser af bjerge, hurtige nedkørsler, singletracks, switchbacks, rockgardens og meget mere. Du kommer til at køre på de absolut bedste spor sammen med vores danske guider.

Turene kan strikkes sammen efter jeres ønsker og behov, men vi har snydt lidt og lavet nogle pakkeløsninger med faste datoer fra november 2020 til marts 2021. Her er turene med hhv. 3 og 4 hele dage på cykel – Læs mere om turene længere nede på siden.

hotel malaga

Indlogering på Hotel Villa de Laredo i centrum af Fuengirola.

Du bliver indlogeret på et hotelværelse på det 3-stjernet Hotel Villa del Aredo i Fuengirola, der er nabo til stranden. Hotellet står klar hver morgen med en god solid cykelvenlig morgenbuffet. Til aften går vi ud i byen og finder en lækker restaurant - Her er der mulighed for lækker tapas, en god burger og meget mere. Vi henter og bringer altid gæster til/fra lufthavnen.

Rail9

En god mountainbike er en nødvendighed

Det kan være bøvlet at medbringe en mountainbike ombord på et fly. Vi har lækkert udvalg af mountainbikes fra Trek til skarpe priser. Vi tilbyder Fuel EX 9.8 med 140mm vandring og Trek Rail 9 E-bike med 150mm vandring.
Vælger du at medbringe din egen MTB skal det være noget tilsvarende ovenstående cykler for, at de passer til terrænet.

Malaga-4_360x

De bedste ture med de bedste danske guider.

Du vil blive guidet af vores dygtige turguider, der kender området særdeles godt, og ved, hvor de bedste spor gemmer sig. Vores ture til Malaga inkluderer også shuttle i bjergkæderne Pico Mijas og Ojén, hvilket sparer en masse energi. Vores ture starter altid med shuttle. Turene er typisk omkring 40-50km og 800-1000hm op og 1500-2000hm ned.

4 NÆTTER, 3 DAGE MED MTB

Kun 3895,- med egen cykel og 4995,- med udlejningscykel

Her får du 4 nætter på hotellet i Fuengirola, og 3 fantastiske og mindeværdige dage på MTB i bjergene. Fortæl os hvilke spor, du gerne vil køre, og vi får det til at ske.

Hotel med morgenmad, shuttle i bjergene, transport til/fra lufthavnen og frokost på turene er inkluderet.

5 NÆTTER, 4 DAGE MED MTB

Kun 4995,- med egen cykel og 6495,- med udlejningscykel

Turen inkluderer det samme som turen ovenfor, men her får du en dag mere på MTB. Det betyder, at du kommer til at opleve væsentligt mere af området. Husk, vi tilpasser turen til dine ønsker, så du kommer til at køre de spor, du drømmer om.

Hotel Villa de Laredo i centrum af Fuengirola ligger tæt på det hele – De gode restauranter og de gode spor samt stranden ligger et stenkast fra hotellet. Hotellet er 3-stjernet med god morgenmad, tagterrasse med pool og lækre værelser, der matcher vores behov som mountainbikere.

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer