Hotellet i Altenau

Hotellet i Altenau

Hotellet i Altenau byder på en fantastisk udsigt over Harzen-bjergene. Der tilbydes smukt indrettede værelser med gratis trådløs internetadgang og gratis privat parkering. Samtlige værelser på Hotel Drei Bären byder på eget badeværelse med bruser.

Hotellet i Altenau er udstyret med aflåst garage/kælder med alarm til cyklerne samt faciliteter til rengøring af cykler og cykeltøj. Der er naturligvis WIFI på hotellet. Hotellet har 1, 2, 3 og 4 mandsværelser, der serverer en sportsvenlig morgenmad hver dag samt en stor cykelvenlig aftenbuffet. Der er mulighed for at smøre en madpakke fra morgenbordet, men hver guidede heldagstur går forbi en café, hvor der vil blive serveret en god cykelvenlig frokost.

Derudover har gæster, der bor på Hotel Drei Bären, adgang til bikeshoppen, solterrasse og hurtig indtjekning/udtjekning, og du kan holde dig forbundet med gratis wi-fi. Du kan også nyde godt af grillfaciliteter mens du bor på Hotel Drei Bären. 

Kort sagt, har vi udstyret hotellet med alle de mountainbikefaciliteter, du får brug for – alarmsikret cykelopbevaring, cykelvask samt et cykelværksted. Hotellet ligger i udkanten af den hyggelige by Altenau.

Den grønne kælder

Udover hotellet får du som gæst adgang til én ekstra ting, som de fleste er meget begejstret for. Det er nemlig vores grønne kælder, som vi helt eksklusivt har fået lov til at lave i samarbejde med hotellet. Den grønne kælder er mødestedet efter en god og lang tur på cyklen. Her mødes dem der har lyst og får en god øl eller sodavand samt får snakket omkring hvordan dagen har forløbet sig. Her summer det altså af god stemning og fællesskab, og vi oplever at der er mange der får nye bekendtskaber, hvilket vi mener er noget helt unikt.

Kort sagt, er der plads til morskab, fælleskab og en masse god drikkelse i den grønne kælder!

Skærmbillede 2020-12-30 kl. 09.42.15

Book din tur i dag! Hør hvad vores kunder siger

Min tur med MTB Travels overgik alle de forventninger, jeg nogensinde kunne have haft. Måden hvorpå I behandler jeres gæster, jeres koncept og jeres turguider – alt var bare perfekt ned til mindste detalje.
Jesper Neumann Jensen
Fantastisk oplevelse – lige fra indledende kontakt. Guiderne var super venlige, og de kunne deres kram. Cykeludlejningen var også vellykket – mountainbiken var klargjort og klar til en tur. Det var bare en fantastisk oplevelse, og næste gang tager jeg mine venner med!
Kåre Berenthz-Nicolaisen