MTB-pakketilbud i Braunlage Hotel Carlsruh

Det hyggelige Hotel Carlsruh er beliggende tæt ved skov, officielle MTB ruter og sjove singletracks. Hotellet ligger samtidig kun få hundrede meter fra Braunlage centrum, så det er en meget central base for et godt MTB-ophold.

Harzens næsthøjeste bjerg, Wurmberg og den populære Bikepark Braunlage ligger indenfor få hundrede meter, så beliggenheden på Carlsruh er helt i top. I bikeparken, som er Harzens største, finder du blandt andet 18.000 meter spor med forskellige sværhedsgrader. Hvis du er til mere “almindelige” MTB spor, finder du masser af spor og ruter i området. Harzens højeste bjerg, Brocken, ligger ca. 12 kilometer fra hotellet.

Det familiedrevne 3-stjernede hotel byder på hyggelige og rustikke værelser i meget familiære og gæstfri omgivelser. Alle værelser har eget bad/WC og trådløst internet. Herudover er der altan eller terasse til alle værelser. Hotellet har en dejlig have hvor du blandt andet finder en sauna og udendørs “Harzwasser refreshment” (Udendørs koldtvands-brus) og herudover er der en stor udestue hvor eftermiddagens og aftenen kan nydes.

Hotel Carlsruh serverer morgenbuffet i den hyggelige kaminstue, som også fungerer som fællesrum. Hvis I er minimum 4 personer som rejser sammen, kan I tilkøbe aftenmenu på hotellet, og ved større grupper over 10 personer, tilbyder hotellet aftenbuffet i stedet for 3-retters aftenmenu.

Kontakt os for mere information. Efter en god tur på MTB´en, kan du eksempelvis slappe af i hotellets sauna (mod mindre gebyr)

MTB-pakketilbud på Hotel Carlsruh


Du får:

 • Morgenbuffet
 • Sikker opbevaring af din cykel
 • Mulighed for vask af cykel
 • Fri brug af wifi
 • Gratis parkering
 • Mulighed for bad og omklædning efter udtjekning
 • Dansk betjening og support før opholdet
 • Mulighed for GPS-spor (vælges ved forespørgsel eller booking nedenfor)

Specialpris på:

 • Leje af mountainbikes
 • Booking af MTB-guide
 • Køb af kortsæt med MTB-ruter mm.

Vi laver gerne et godt samlet pakketilbud til dig.

Priseksempler

* Prisen i dobbeltværelse er pr. person – ved minimum 2 personer.
 
Opredning/ekstra seng
Kontakt os, eller skriv i formularen på siden her, hvis du vil have en pris på en ekstra seng i værelset, hvis I f.eks rejser tre sammen.
 
Lejligheden på Hotel Carlsruh dækker hele den øverste etage på hotellet.
Her er to store soveværelser med dobbeltseng, samt mulighed for opredninger, så der kan bo op til 7 personer i lejligheden.
Lejligheden har et badeværelse med wc og et ekstra wc. Her er en stor stue med tv og tilhørende køkken. Til lejligheden er der to altaner.
Lejligheden er perfekt til mindre grupper, som gerne vil bo sammen.
 
Lejligheden overfor Hotel Carlsruh har plads to eller fire personer. Lejligheden har en opholdsstue, hvor der kan være én til to opredninger, et lille køkken, et soveværelse med dobbeltseng, samt bad/wc. Herudover er der en altan til lejligheden.
Gæster som bor i denne lejlighed deler faciliteter med hotellet, dvs. at cykler osv. kan opbevares i hotellets aflåste rum.

Book eller forespørg her

Adresse
Waldweg 1
38700 Braunlage

T: +45 3025 1542
E: [email protected]

Praktiske oplysninger

Du har valgfri ankomstdag, så du kan starte dit Bikepark pakketilbud præcis den dag, som passer dig bedst.

Ankomst/Afrejsetidspunkt
Ankomst mellem kl. 14.00 og 20.00 – Afrejse senest kl.11.00

Turistskat
På hotellet skal du betale turistskat (Kurtaxe) på ca. 3 Euros pr. person pr. dag. Kurskatten opkræves på hotellet ved ankomst eller afrejse.

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere om vores privatlivspolitik her