Grupperejser på mountainbike

Planlægger du at tage på en grupperejse med dine venner, MTB klub eller dine kollegaer? Så rejs med MTB Travels!

Her får du en masse gode oplevelser med gode MTB spor, fantastisk natur, udfordrende natur og, selvfølgelig, masser af sjov! Vores danske guider tager sig godt af dig, og ordner alle de praktiske og kedelige ting, så du kan fokusere på at cykle og have det sjovt.

Vi tilbyder skræddersyede grupperejser til Altenau i Nordharzen samt rundture fra hotel til hotel i hele Harzen.

Fælles for alle turene er, at vi selv har fundet og tilrettelagt ruterne, og her kommer du igennem varierende terræn med bjerge, singletracks samt op- og nedkørsler. Undervejs på turene får vi en god frokost – enten på et af vores bikestops (en lokal restaurant), alternativt spiser vi en lækker medbragt frokost. Det afhænger af turen og mulighederne for restaurantbesøg. 

Turene inkluderer

Lækker morgenmadsbuffet og aftenbuffet alle dage.
2, 3 eller 4 dage med professionelle MTB guider
Godt og veludstyret hotel med alle tænkelige MTB faciliteter
Delte 2,- 3- eller 4-mands værelser – enkeltværelser kan tilkøbes
Stort køleskab på hotellerne med billige øl og sodavand

Turene – antal overnatninger og cykeldage – tilrettelægger vi efter jeres ønsker og behov. Priser fra 2.599,- pr. person for 4 dage inkl. morgenbuffet og aftenbuffet.

Holdinddeling er som altid muligt ved større grupper. I har én guide for hver 8-10 deltagere. Vi er 7 fuldtidsansatte guider, og vi har mange sovepladser på hvert hotel, så vi kan sagtens håndtere nogle meget store grupper.

Mountainbike udlejning

Slip for besværet med at slæbe din egen mountainbike med på tur, og lej en af os i stedet. Vi har et godt udvalg af mountainbikes fra Trek – De nyeste carbon fullsuspension cykler og fullsuspension e-bikes.

Ansvars- og forsikringsinformation

Alle MTB ture med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur vil der være en formular, alle skal underskrive. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for uheld og skader. Vi anbefaler derfor at tjekke din egen forsikring inden afrejse.

Husk at medbringe det nødvendige udstyr samt varmt tøj til nedkørslerne, ekstra slanger og eventuelt dæk til din mountainbike. Cykelhjelm er absolut påkrævet.

Faciliteter

Du/I får selvfølgelig fri adgang til alle vores faciliteter – aflåst og alarmsikret cykelopbevaring, professionel cykelvask, cykelværksted, vaskerum, og fri afbenyttelse af vores teknikbane – sidstnævnte har vi kun i Altenau i Harzen.

Send os en mail gennem formularen herunder, eller kontakt Martin Nørris på +4530251542, så laver vi en fantastisk god tur til jer.

Vi tales ved!

Lyder det fedt?

Send os en besked, så laver vi en tur til dig. Fortæl os blot om dine ønsker.