4 dages MTB tur

Priser 
  • kr. 2099,- i 3-4 mandsværelse
  • kr. 2299,- i dobbeltværelse
  • kr. 2699,- i enkeltværelse
 

Datoer 2021 (Vælg den ønsket dato under “BOOK NU” – Vi ses i Harzen)

  • 17-20 juni
  • 12-15 august
  • 26-29 august
  • 9-12 september
  • 23-26 september
  • 14-17 oktober
  • 21-24 oktober (Efterårs ferien)
 !!OBS!! Passer ovenstående datoer ikke i din kalender så tøv ikke med, at kontakte os – Vi er i Harzen fra april til oktober kan tilbyde skræddersyet løsninger hver uge 🙂 

4 dages MTB tur på egen hånd

Turen går til den smukt beliggende by Altenau i det nordlige Harzen. Altenau er en lille, lavtliggende by i området, der emmer af tysk hygge, og som primært lever af turister.

I tjekker ind på vores hotel torsdag, hvor der ligger et papir i receptionen med navn samt en nøgle til jeres værelse. Afhængig af ankomststidspunkt vil der være en dansker på hotellet til, at vise jer rundt – Hvis vi alle er ude at cykle så ses efter cykelturen, hvor vi byder jer velkommen.

GPS filer til din Garmin – Det er guld værd 🙂
Vi kender Harzen bedre end nogle andre danskere – Det kendskab har vi kogt ned i nogle GPS ruter som vi sender til jer inden afrejse – I skal blot tænde jeres Garmin og følge den streg på skærmen. Ruterne guider dig rundt på stier, spor og grusveje i flot kombination.

Ankomst dagen før – Slip for den tidlige køretur på ankomstdagen og tjek ind på hotellet dagen før og få en god nats hvile inden vi slår os løs torsdag morgen. Det er muligt at tjekke ind 24 timer i døgnet. Receptionen er ubemandet, men der ligger papir med praktiskinformation og nøgle klar ved ankomst. Prisen er for en ekstra overnatning er 449kr pr. næse inkl. morgenmad.

Hotellet i Altenau er udstyret med aflåst garage/kælder med alarm til cyklerne samt faciliteter til rengøring af cykler og cykeltøj. Der er naturligvis WIFI på hotellet. Hotellet har 1, 2, 3 og 4 mandsværelser, der serverer en sportsvenlig morgenmad hver dag samt en stor cykelvenlig aftenbuffet. Der er mulighed for at smøre en madpakke fra morgenmaden.

Ønsker du at ankomme dagen før koster det 449kr pr. næse inkl morgenmad. 

Prisen inkluderer hotel med ovennævnte faciliteter, 3 x morgenbuffet og 3 x aftenbuffet. Derudover får du selvfølgelig 4 dage med en masse kilometer i benene, hvor du efter GPS spor selv finder rundt i Harzen. 

Dag 1

Kl. 11-13: Ankomst til hotellet
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 2

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 3

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 4

Kl. 7.30: Morgenmad

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsikring før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer