Priser 
  • kr. 2199,- i 3-4 mandsværelse
  • kr. 2499,- i dobbeltværelse
  • kr. 2999,- i enkeltværelse
 

Gør-det-selv MTB tur til Pod Smrkem

Pod Smrkem er et område i Tjekkiet, der er beliggende lige op ad grænsen til Polen. Området er kendt for de knap 100 kilometer lange singletracks, der er bygget af professionelle, samts dets mange naturlige skovstier og smukke udsigtspunkter som “Smrkem”, der er det højeste punkt i området.

Området er generelt fyldt med lange nedkørsler, rock gardens og masser af flow spor. Til turen er der lavet nogle forskellige GPS spor, som I kan følge via en App eller en Garmin. Her vil i opleve både de naturlige stier, men også de markerede ruter samt den flotte natur og de lækre udsigter. 

Alle kan deltage – uanset MTB evner og erfaring.

Du bliver indlogeret på hotel i Świeradów-Zdrój i Polen, men vi kommer primært til at køre i Tjekkiet. Morgenmad og aftensmad torsdag til søndag er inkluderet.

Konceptet består i at I blot skal forespørge på en dato og X-antal deltagere – Vi sørger for det praktiske arbejde.

HOTELLET I POLEN

Som tidligere nævnt bor vi i Polen, men kører mest i Tjekkiet og Hotel Mimoza i Swieradow-Zdroj. Hotellet serverer noget fornuftigt både morgenmad og aftensmad – Hvis man ønsker det kan du også spise nede i byen.

Hotellet har lavet købt en fin container til cykelopbevaring samt lavet en fin cykelvask til MTB’erne. 

Inkluderet i prisen får du hotel med ovennævnte faciliteter, 4x morgenmad og 3 x aftensmad. Derudover får du selvfølgelig 3-5 dage med en masse kilometer i benene på MTB. Vi sender 3 heldagsture og 2 halvdagsture. 

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsikring før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer