Planlæg din egen cykelrejse til Harzen

Mountainbikeferier for alle

Ta’ på en mountainbikeferie med MTB Travels til Altenau i Harzen. Her har vi forskellige ture til forskellige lyster.

Kør selv tilbud

Vi gør det nemt for dig,, at holde ferie på egen hånd. Vi sørger for hotel, mad og lækre spor til dig - Du skal nyde ferien, men vi sørger for bøvlet.

MTB GPS Filer (GPX)

Sporene er IKKE ommærket som i Danmark. GPS spor er guld værd til opholdet da det er meget besværligt at finde rundt på egen hånd.

Danske MTB Guide

Den bedste oplevelse i Harzen får du sammen med en lokalkendt MTB guide. Vi viser jer det bedste spor og kender området som egen lomme 🙂

MTB Kort

Ønsker du at klare alt selv? - Du kan bestille MTB kort hos os for, at kunne finde vej i det dejlige område. Køb MTB kort online på vores webshop.

Brug for en kort afbræk fra hverdagen?

SE VORES KØR SELV TILBUD

Bo på vores hotel i Altenau. Kør på de bedste spor med vores dygtige guider. Ha’ masser af sjov og skab gode minder. Drik en øl, snak om dagens begivenheder og fortæl røverhistorier. Det er opskriften på vores forlængede weekender på e-bikes. 

Ta’ ikke kun vores ord for det. Hør det fra vores kunder

Min tur med MTB Travels overgik alle de forventninger, jeg nogensinde kunne have haft. Måden hvorpå I behandler jeres gæster, jeres koncept og jeres turguider – alt var bare perfekt ned til mindste detalje.
Jesper Neumann Jensen
Fantastisk oplevelse – lige fra indledende kontakt. Guiderne var super venlige, og de kunne deres kram. Cykeludlejningen var også vellykket – mountainbiken var klargjort og klar til en tur. Det var bare en fantastisk oplevelse, og næste gang tager jeg mine venner med!
Kåre Berenthz-Nicolaisen

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere om vores privatlivspolitik her