Lækre oplevelser i Rold Skov

Hvilke cykler kan du vælge imellem?

Fredagsbar på MTB i Rold Skov

 – Vi efterlever alle regler og lovkrav med hensyn til forsamlingsforbud.
595,- for en lækker eftermiddag i Rold Skov
Datoer (Vælg den ønsket dato under “BOOK NU
 • 18 december
 • 15 januar
 • 22 januar
 • 29 januar
 • 5 februar
 • 12 februar
 • 19 februar
 • 26 februar
 • 5 marts
 • 12 marts
 • 19 marts
!!OBS!! Passer ovenstående datoer ikke i din kalender så tøv ikke med, at kontakte os – Vi er altid klar på, at strikke noget fedt sammen! 🙂
 

Som noget helt nyt tilbyder vi ture i Rold Skov – Vores “Fredagsbar” tur er til dig, der vil gå på weekend med en omgang motion og en god oplevelse rigere. Vi cykler 25-40km rundt i Rold Skov fra kl 13.00. Vi afslutter turen med en lækker sandwich.

Turen er for alle også for dig uden cykel. Prisen på 595kr er der inkluderet en lækker Trek full-suspension MTB. Her kan man vælge mellem en almindelig MTB eller e-bike MTB.

Når vi mødes laver vi en kort introduktion til turen, cyklerne samt få justeret cyklerne så de spiller til dagens strabadser. Vi tager en snak sammen med jer deltagere ind turen for at afstemme behov, skills mv. – Det gør vi for at sikre den bedste oplevelse.

For at støtte op omkring sporet i Rold Skov så støtter hver deltager med 50kr – Beløbet er inkluderet i prisen.

For 595,- for du en lækker dag i Rold Skov / Rebild bakker, hvor vi sørger for en god eftermiddag med lækre spor, en lækker Trek full-suspension cykel, nogle kolde drikkevarer i bilen når turen er gennemført samt en lækker sandwich. 

MTB Cykler

I prisen er der inkluderet en cykel. Her kan du frit vælge mellem almindelig MTB uden el-motor eller en e-bike med el-motor – Udvalget af cyklerne gør turene er for alle uanset niveau. Ved booking skal du vælge cykeltype. Cyklen bliver leveret med pedaler og hjelm så den er 100% køreklar. 

Danske guider

Der vil altid være mindst én guide/instruktør med på turene for, at sikre den fede oplevelse. 1 guide kan guide op til 9personer, hvis der er flere deltagere vil der være en guide ekstra. 

 

Kl. 13.00: Vi mødes ved Rebildporten omklædt og klar til introduktion. 
Kl. 13.30: Afgang på turen 25-40km afhængig af terræn og niveau. 
Kl. ca. 17.00: Vi er tilbage ved Rebildporten. Vi får en kold øl/sodavand og en sandwich

I skal møde op til turen omklædt eller omklæde ved jeres egne biler inden start. Det er muligt at bade på Rebild Campingsplads.

Der er toiletfaciliteter ved Rebildporten.

*På Rebild Campingplads er der inkluderet 5 minutters varm vand fra en automat. Det er muligt at købe yderligere 5 min for 5kr ekstra.

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på turen  skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsikring før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture – Vi tilbyder at deltagere kan låne cykelhjelm på turene. 

Ønsker du ikke, at leje en cykel, men at medbringe din egen cykel så fratrækker vi 100kr i prisen.

Vi giver 50kr pr. deltager til Rold Skov sporlaug så sporene kan blive vedligeholdt til de næste MTB’ere.

Rebildporten ligger på Rebildvej 25A, 9520 Skørping

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer