Vores destinationer

Altenau – Nordharzen, Tyskland

Altenau ligger i det nordlige Harzen, og er omringet af fantastisk natur og de højeste bjerge i Nordtyskland. Her vil du opleve et godt mix af singletracks, downhill- og flowspor dækket med masser af sten og rødder. Turene er fra april til oktober.

Malaga

Malaga - Costa del Sol, Spanien

Malaga og Costa del Sol området i Sydspanien er et sandt paradis for enhver mountainbiker. Her er varmt, her er høj sol og her er fyldt med bjerge og fantastiske singletracks. Du kommer til at køre masser af nedkørsler, rockgardens, switchbacks og meget mere. Ture kan arrangeres hele året rundt.

Pod Smrkem - Tjekkiet

Pod Smrkem ligger lige opad den polske grænse, og er fyldt med singletracks. 80 kilometer byggede singletracks, for at være helt præcis! Derudover er der også masser af naturlige spor. Området er meget kuperet, og du kommer til at køre lange nedkørsler, rockgardens, rødder og meget mere. Turene er fra maj til september.

E-MTB ophold i Harzen

Hvis du er vild med MTB og aktive weekender, men alligvel ikke føler dig 100% klar til bjergene skal du ikke gå glip af vores forlængede weekend ture i Altenau i det nordlige Harzen, Tyskland.

Nye på MTB i Harzen

Tag med på turen – Rigtige mænd i Harzen, hvor hyggen er absolut første prioritet. 3 dage i Harzens dejlige natur og terræn, hvor gæsterne er med til at planlægge lørdags turen…

Grupperejser

Vi tilbyder skræddersyede grupperejser til Altenau i Nordharzen, Pod Smrkem i Tjekkiet og til Malaga i Syd Spanien samt rundture fra hotel til hotel i hele Harzen. Her får du en masse gode oplevelser med gode MTB spor, fantastisk natur, udfordrende natur og, selvfølgelig, masser af sjov!