Silkeborg – Vores hjemmebane

Vi holder til i Silkeborg og kender skovene godt både de officelle spor og de uofficielle spor – En længere rute kan gå om Juelsø over Himmelbjerget. En fantastisk tur som vi mener, der vil imponere de fleste og faktisk minder om vores udenlandske hjemmebane – Harzen i Tyskland.

Cykler

Som udgangspunkt indeholder alle vores tilbud en lækker e-bike fra Trek – En Rail 9 / Rail 9.8 til vejledende udslagspris på 60-64.000kr. Vi har cykler i alle størrelser – Og vi har mange af dem 🙂 

Vi kan håndtere grupper på helt op til 40 personer på e-bikes. Vi tilbyder også ganske almindelige MTB cykler uden motor. 

DAGSTUR I SILKEBORG

– Giv dine ansatte, kollegaer eller kunder en fantastisk dag i skoven

Priser fra 995kr kr til 1995kr alt efter pakken og antal deltagere.

Alle tilbud bliver skræddersyet præcis til dine behov og ønsker – Vi tilbyder en lækker dag i skoven 

Program – Udgangspunktet er, at vi mødes i vores MTB lokale på Nyhøjvej 11, 8600 Silkeborg kl. 9.00 til en lækker morgenmad. I mellemtiden får vi justeret sadelhøjde på alle cykler og får introduceret folk til cyklerne. 

Kl. 10 går det løs med en cykeltur i det smukke område. Vi er tilbage ved 14-1500, hvorefter vi spiser en lækker frokost. 

MEN! – Programmet kan også om eftermiddag, aften eller cykel over hele dagen – Vi er klar både hverdage og weekend 🙂

Du skal som ansvarlig for gruppen kun tænke på at cykle, slappe af og have det sjovt. Resten tager vi os af. Det er også vigtigt at nævne, at vores ture ikke er et cykelløb – så alle kan være med.

Eget lokale i Virklund – Vores seneste skud på stammen er vores nye base i Virklund ved Silkeborg – Det er simpelthen smørklatten for MTB i Danmark. Lokalet har alt I skal bruge – Stor 85″ skærm til møder, bordebænke til 60-70 personer, kaffebar, køleskabe med øl/sodavand og toilet/bad. I samme rum har vi cyklerne samt værksted så alt klares samme sted.

Mad – Vi har lavet et samarbejde med Frøken Grøn i Silkeborg, der laver sundt mad til netop sådan nogle arrangementer som vores – Hun bringer take away ved mindre selskaber og ved større selskaber kommer Mette ud med sin foodtruck og giver den gas for, at lave lækkert mad til os.

 – Ved helt små arrangementer kan vi gøre brug af lagkagehuset og lækre burgere for den lokale burgerjoint til frokost – Mulighederne er mange 🙂

PRISOVERSIGT

Nedenfor kan du se nogle priseksempler og muligheder, der er listet op på en nem og overskuelig måde – “The sky is the limet” så sig til, hvis du har nogle andre tanker, der passer bedre til din gruppe 🙂


GULDPAKKEN

Vi sørger for hele arrangementet til jer. Morgenmad, frokost, MTB guide, fri drikkevarer og leje af MTB inkl. udstyr
Fra 1395 kr Plus moms
  • 1-4 personer - 1995 kr
  • 5-10 personer - 1695 kr
  • 10-20 personer - 1595 kr
  • + 21 personer - 1395 kr
KUN E-BIKE


FYRAFTEN

Vi mødes efter fyraften og cykler en god tur på e-bike inkl udstyr og afslutter med en god burger og fri drikkevarer
Fra 995 kr Plus moms
  • 1-4 personer - 1695 kr
  • 5-10 personer - 1295 kr
  • 10-20 personer - 1195 kr
  • + 21 personer -995 kr
KUN E-BIKE

Vi har lejet et lokale lige i midten af DK’s bedste MTB terræn – Det er indrettet med moderne værksted for, at holde vores cykler kørende samt super fede faciliteter til jer gæster. Vi har smidt et 85″ fjernsyn op som kan bruges til møder eller til cykelløb, borde/bænke til 60-70 personer, stor kaffemaskine samt køleskabe fyldt med kolde øl/sodavand. 

Eksempel på et godt løsning

Kl. 9.00: Vi mødes til morgenmad og gør cykler klar.
Kl. 10.00: MTB tur på 30-40km
Kl. 13.30: Vi kommer retur til bilen til en kold forfriskning.
Kl. 14.00: Vi spiser en god frokost og takker af for denne gang.

Programmet kan skræddersyes præcis som I ønsker det! 🙂 

 – Morgen, middag, eftermiddag, aften, weekend eller hverdage. Det er os lige meget.

Når pakken indeholder en MTB inkl. udstyr så låner du enten en e-bike Rail 9.8/Rail 9 eller Fuel EX 9.8 – Cyklen bliver udleveret med almindelige flade pedaler eller SPD klik pedaler – Mange af cykler er udstyret med flakseholder. 

CYKELHJELM er 100% påkrævet og er naturligvis en del af pakken. 

Vi laver en samlet løsning for at du som kunde undgår bøvl 😉 

 – Vi aftaler naturligvis hvad dagen skal indeholde, og der kommer ikke ekstra udgifter. 

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsikring før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer

ALLE VORES TURE STARTER PÅ NYHØJVEJ 11, 8600 SILKEBORG
- Der er gratis parkering på adressen