4 dages MTB tur

Silkeborg – Vores hjemmebane

Vi holder til i Silkeborg og kender skovene godt både de officelle spor og de uofficielle spor – En længere rute kan gå om Juelsø over Himmelbjerget. En fantastisk tur som minder, som vil imponere de fleste og faktisk minder om vores udenlandske hjemmebane – Harzen i Tyskland.

Cykler

Som udgangspunkt indeholder alle vores tilbud en lækker e-bike fra Trek – En Rail 9.8 carbon til vejledende udslagspris på 64.000kr. Vi har cykler i alle størrelser – Og vi har mange af dem 🙂 Vi kan håndtere grupper på helt op til 40 personer på e-bikes. Vi tilbyder også ganske almindelige MTB cykler uden motor. 

DAGSTUR I SILKEBORG

 – Giv dine ansatte, kollegaer eller kunder en fantastisk dag i skoven. 

 

Alle tilbud bliver skræddersyet præcis til dine behov og ønsker – Vi tilbyder en lækker dag i skoven 

Program

Udgangspunktet er, at vi mødes Hotel Vejlsøhus kl. 900 til et hurtigt rundstykke, en kop juice. I mellemtiden får vi justeret sadelhøjde på alle cykler og får introduceret folk til cyklerne. 

Kl. 10 går det løs med en cykeltur i det smukke område. Vi er tilbage ved 14.00, hvor efter vi spiser en burger på hotellet og takker af for denne gang

MEN! – Programmet kan også om eftermiddag, aften eller cykel over hele dagen – Vi er klar både hverdage og weekend 🙂 

 

Du skal som ansvarlig for gruppen kun tænke på at cykle, slappe af og have det sjovt. Resten tager vi os af. Det er også vigtigt at nævne, at vores ture ikke er et cykelløb – så alle kan være med 🙂

 

 

Priser

Prisen for en dag med morgenmad, leje af cykel og udstyr samt en burger til frokost koster 1240kr plus moms – Vi gør det nemt og simpelt for jer. 

 

Vi laver en samlet løsning for at du som kunde undgår bøvl 😉 

 – Vi aftaler naturligvis hvad dagen skal indeholde, og der kommer ikke ekstra udgifter. 

Eksempel på et godt løsning

Kl. 9.00: Vi mødes til morgenmad og gør cykler klar.
Kl. 10.00: MTB tur på 30-40km
Kl. 13.30: Vi kommer retur til bilen til en kold forfriskning.
Kl. 14.00: Vi spiser en burger på Vejlsøhus og takker af for denne gang.

Programmet kan skræddersyes præcis som I ønsker det! 🙂 

 – Morgen, middag, eftermiddag, aften, weekend eller hverdage. Det er os lige meget.

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsikring før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer