4 dages singletrailtur i Altenau

Du kan også booke en ekstra overnatning, og dermed slippe for en lang og tidlig køretur til Harzen. Ankomst på hotellet fra kl. 15 dagen før turstart. Morgenmad er inkluderet den følgende morgen. Arrangementet starter først næste dag over middag, så du har en halv dag til at udforske Harzen området på egen hånd.

4 dages singletrailtur i Altenau

Foretrækker du hurtige nedkørsler fremfor stejle opkørsler? Så er vores singletrail tur i Harzen noget for dig. Her kommer dine evner på prøve, når du prøver kræfter med Harzens hurtigste (og sjoveste) nedkørsler. Inden afgang på turene får du intensiv tekniktræning, så du er ordentligt klædt på til nedkørslerne.

Turen er for alle – uanset niveau – og en ironmankondition er ikke nødvendig. Til gengæld skal du ikke være bleg for at udfordre dig selv og prøve kræfter med terrænet.

Det er nødvendigt, at du cykler på en fullsuspension mountainbike med minimum 120mm suspension både for og bag. En dropper post vil også være at foretrække. Har du ikke en fullsuspension mountainbike, kan du altid leje en af os. Beskyttelse på knæ, albuer og ryg er også nødvendig. Har du ikke selv beskyttelse, kan du leje ISX Protection af os ganske billigt.

Priser 
 • kr. 3299,- i 3-4 mandsværelse
 • kr. 3499,- i dobbeltværelse
 • kr. 3899,- i enkeltværelse

Datoer 2021 (Vælg den ønsket dato under “BOOK NU” – Vi ses i Harzen)

 • 6-9 maj
 • 7-10 oktober


!!OBS!! 
Passer ovenstående datoer ikke i din kalender så tøv ikke med, at kontakte os – Vi er i Harzen fra april til oktober kan tilbyde skræddersyet løsninger hver uge 🙂 

Lyder det fedt?

Send os en besked, så laver vi en tur til dig. Fortæl os blot om dine ønsker.

Dag 1: Ankomst på hotellet i Altenau ved middagstid. Arrangementet starter ved 14-tiden med et teknikkursus på vores egen teknikbane. Hermed sikres det, at du er klædt godt på til weekenden. Hvis tiden tillader det, cykler vi en lille tur i området omkring Altenau.

Dag 2: På andendagen tager vi en shuttlebus til Hahnenklee, hvor vi får udleveret et 4 timers liftkort til Bikeparken. Efter sjov i Hahnenklee får vi en god omgang frokost, hvorefter vi cykler tilbage mod Altenau.

Start fra hotellet kl. 9:30 efter en solid omgang morgenbuffet. Det forventes, at vi er tilbage på hotellet omkring kl. 17. Efter hjemkomst lægges der op til socialt samvær, MTB snak og røverhistorier. Der er også mulighed for at besøge Altenaus Kurbad.

Dag 3: Vi starter også tredjedagen ud med en solid omgang morgenbuffet. Kl 9:30 tager vi en shuttlebus til Oderbrück – en køretur på 20 minutter. Vi starter med at køre til Braunlage og vender bikeparken et hurtigt visit. Efter bikeparken tager vi enten liften eller cykler til toppen, hvor vi kører ned på bagsiden af bjerget til Schierke. Vi får en god frokost og cykler videre til Torfhaus, hvor vi derfra cykler til Altenau på nogle af de længste og mest udfordrende nedkørsler i hele Harzen. En tur på omkring 45-50 kilometer og 1000 højdemeter. Men husk: Du får 400hm foræret om morgenen ved shuttle.

Dag 4: Ligesom de andre dage lægger vi fra land med en god morgenbuffet i hotellets restaurant. Afgang til Schulenberg omkring kl. 9.30. I Schulenberg besøger vi Harzens både ældste og mindste Bikepark, som kræver et højt teknisk niveau. Af samme grund er der mange lokale og semiprofessionelle, der træner i Schulenberg Bikepark. Vi kører en runde i Bikeparken med lift op og nedkørsel gennem Bikeparken. Herfeter går turen videre i terrænet hjem mod Altenau, hvor vi forventer at være på hotellet igen omkring kl. 12.

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsirking før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Pakken inkluderer følgende

 • 4 dage med danske guider
 • 3 overnatninger i delt to- eller tremandsværelse m. gratis WiFi
 • Grundigt teknikkursus på egen teknikbane
 • Liftkort Hahnenklee og Schulenberg
 • Shuttle til Oderbrück og Hahnenklee bikepark
 • Hahnenklee Bikepark
 • Stor morgen- og aftenbuffet hver dag
 • MTB hotel med alle de rigtige faciliteter
 • Stort køleskab på hotellet med øl og vand til tyske priser