Rigtige Mandfolk på MTB i Harzen

 – Turen er også for kvinder 🙂 
kr. 2099,-

Inkl. 2 nætter inkl 2x morgenmad og 2x af aftensmad samt friske sandwich til turene fredag og lørdag.

Vi kommer til at lave nogle ture med udgangspunkt i Altenau, hvor hyggen er absolut første prioritet.

Vores normale koncept er ruter med 40-60km, hvor vi skal nå en restaurant til frokost, der vil være gode sandwich til frokost så man på den måde ikke er bundet noget tidspunkt, men man kan spise frokost når vi er sultne.

Programmet bliver med ankomst fredag middag – Vi cykler 10-20km i Harzen’s dejlige natur og terræn.

Lørdag er der aktiviteter hele dagen med cykeltur i området omkring Altenau, Zellerfeld og Hahnenklee. Der vil ikke være nogen planlagt rute fordi denne skal planlægges sammen med gæsterne før turen og ikke mindst under turen – Et estimat på en heldags tur vil ligge mellem 25-35km, hvor vi starter kl. 9.30 og er hjemme igen ved 15-16 tiden.

Søndag formiddag er sidste dag, hvor vi afslutter weekenden med en lille tur omkring Altenau på omkring 15km, inden vi spiser en pølse til frokost på hotellet

– Herefter går turen igen mod DK.

Datoer 2020 (Vælg den ønsket dato under “BOOK NU”)

10-12 april

8-10 maj (Bededagsferien)

5-7 juni

21-23 august

4-6 september

25-27 september

9-11 oktober (Weekenden op til efterårsferien)

16-18 oktober (Efterårsferien)

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer

Dag 1

Ankomst på hotellet i Altenau ved middagstid. Arrangementet starter ved 14-tiden med et teknikkursus på vores egen teknikbane. Hermed sikres det, at du er klædt godt på til weekenden. Herefter cykler vi en tur i området omkring Altenau i et tempo, hvor alle kan være med. 

Dag 2

Lørdag er der aktiviteter hele dagen med cykeltur i området omkring Altenau, Zellerfeld og Hahnenklee. Der vil ikke være nogen planlagt rute fordi denne skal planlægges sammen med gæsterne før turen og ikke mindst under turen

Start fra hotellet kl. 9:30 efter en solid omgang morgenbuffet. Det forventes, at vi er tilbage på hotellet omkring kl. 15-16. Efter hjemkomst lægges der op til socialt samvær, MTB snak og røverhistorier. Der er også mulighed for at besøge Altenaus Kurbad.

Dag 3

Søndag formiddag er sidste dag, hvor vi afslutter weekenden med en lille tur omkring Altenau på omkring 15km, inden vi spiser en pølse til frokost på hotellet

– Herefter går turen igen mod DK ved 12 tiden.

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsirking før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

I pakken er inkluderet

  • 3 dage med dansk(e) guide(r)
  • 2 x stor morgen- og aftenbuffet hver dag
  • Frokost på turene fredag og lørdag. 
  • MTB hotel med alle de rigtige faciliteter
  • 2 overnatninger i delt to- eller tremandsværelse m. gratis WiFi
  • Stort køleskab på hotellet med øl og vand til tyske priser