4 dages MTB tur

Hvad kan vi? – Harzens stier og områder har vi efterhånden har brugt godt 10 år på at scoute. Det betyder, at du kan være helt sikker på at komme til at køre på de absolut bedste spor igennem den smukkeste natur. Desuden har vi et fantastisk godt samarbejde med både restauranter, hoteller, caféer og lokale personer i området, som ofte er til stor hjælp. I tilfælde af skader, træthed el. lignende, har vi også mulighed for at hente deltagere i bil undervejs på vores ture.

4 dages MTB tur

Turen går til den smukt beliggende by Altenau i det nordlige Harzen. Altenau er en lille, lavtliggende by i området, der emmer af tysk hygge, og som primært lever af turister.

Vi mødes på vores hotel torsdag ved middagstid. Torsdag til søndag vil der være 4 dage med aktiviteter. Vi cykler området tyndt i de mest smukke naturområder i Harzen. Vi starter med udgangspunkt fra hotellet på de guidede ture kl. 9.30 og er hjemme igen mellem kl. 15.00-17.00. På cykelturene spiser vi frokost på ét af vores Bikestops, som i forvejen er planlagt på ruterne på heldagsturene fredag og lørdag. Heldagsturene er 50-70km.

Turene i 2021 går omkring Altenau til Sankt Andreasberg, Schierke og Hahnenklee på små listige stier.

Ankomst dagen før – Slip for den tidlige køretur på ankomstdagen og tjek ind på hotellet dagen før og få en god nats hvile inden vi slår os løs torsdag morgen. Det er muligt at tjekke ind 24 timer i døgnet. Receptionen er ubemandet, men der ligger papir med praktiskinformation og nøgle klar ved ankomst. Prisen er for en ekstra overnatning er 449kr pr. næse inkl. morgenmad.

Priser 
  • kr. 2599,- i 3-4 mandsværelse
  • kr. 2799,- i dobbeltværelse
  • kr. 3199,- i enkeltværelse

Datoer 2021 (Vælg den ønsket dato under “BOOK NU” – Vi ses i Harzen)

  • 23-26 september (Kontakt os for at spørge til ledige pladser)
  • 21-24 oktober (Efterårs ferien)
 

!!OBS!! Passer ovenstående datoer ikke i din kalender så tøv ikke med, at kontakte os – Vi er i Harzen fra april til oktober kan tilbyde skræddersyet løsninger hver uge 🙂 

Kort sagt skal du som deltager kun tænke på at cykle, slappe af og have det sjovt. Resten tager vi os af. Det er også vigtigt at nævne, at vores ture ikke er et cykelløb – så alle kan være med.

Hotellet i Altenau er udstyret med aflåst garage/kælder med alarm til cyklerne samt faciliteter til rengøring af cykler og cykeltøj. Der er naturligvis WIFI på hotellet. Hotellet har 1, 2, 3 og 4 mandsværelser, der serverer en sportsvenlig morgenmad hver dag samt en stor cykelvenlig aftenbuffet. Der er mulighed for at smøre en madpakke fra morgenbordet, men hver guidede heldagstur går forbi en café, hvor der vil blive serveret en god cykelvenlig frokost.

Ønsker du at ankomme dagen før koster det 449kr pr. næse inkl morgenmad. 

Prisen inkluderer hotel med ovennævnte faciliteter, 3 x morgenbuffet og 3 x aftenbuffet. Derudover får du selvfølgelig 4 dage med en masse kilometer i benene på MTB sammen med vores danske guider 

Danske guider
Som udgangspunkt er der 2-3 guider tilknyttet denne tur så alle får en god oplevelse med hjem til Danmark igen. Det vigtigeste for MTB Travels er, at alle oplever den gode stemning, føler sig velkommen og ikke mindst føler at alle bliver taget hånd om uanset niveau.

Frokost er ikke inkluderet, da vi vil nyde vores frokost på lokale restauranter undervejs på turene. Vi har gode aftaler med restauranterne – som vi kalder Bikestops, og har altid bestilt på forhånd, således at maden bliver serveret umiddelbart efter, vi ankommer. Derudover har vi et mindre lager af reservedele på vores Bikestops, så det er muligt at reparere cykler undervejs.

Dag 1

Kl. 11-13: Ankomst til hotellet
Kl. 13-14: Cykeltur i området – 30km
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 2

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 9.30: MTB heldagstur – 50-70km
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet.
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 3

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 9.30: MTB heldagstur – 50-70km
Kl. 16-17: Hjemkomst til hotellet
Kl. 18.30: Aftenbuffet

Dag 4

Kl. 7.30: Morgenmad
Kl. 9.00: Kort cykeltur i området
Kl. 12: Tak for denne gang

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsikring før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer