Aktiv familieferie i Harzen

Harzen byder på lækre stier og områder vi efterhånden har finkæmmet og dermed kan du være 100% sikker på, at både løbe og cykle på de bedste stier i den fedeste natur. 

Desuden har vi et fantastisk godt samarbejde med både restauranter, hoteller, caféer og lokale personer i området, som ofte er til stor hjælp. I tilfælde af skader, træthed el. lignende, har vi også mulighed for at hente deltagere i bil undervejs på vores ture.

Aktiv familieferie i Harzen

Turen går til den smukt beliggende by Altenau i det nordlige Harzen. Altenau er en lille, lavtliggende by i området, der emmer af tysk hygge, og som primært lever af turister.

Vi mødes mandag på hotellet, hvor I kan checke ind fra kl. 12.00. Der vil være 3 hele dage fordelt på tirsdag, onsdag og torsdag med aktiviteter for både børn og voksne. Denne familieferie tilbyder fulde dagsprogrammer med MTB ture og almindelige vandreture i det smukke område.

Der vil være 2-3 danske guider til at styre løjerne. Idéen med familieferien er at det er for alle uanset niveau – Alle skal have en god oplevelse uanset om I cykler, vandrer eller laver noget på egen hånd.

Turene både på cykel og i vandreskoene bliver 100% tilrettelagt efter gæsternes niveau. En MTB tur kan være lige fra 20km til over 50km.

Hver aften under opholdet vil der være mulighed for at spille bordtennis, bordfodbold, spille fodbold i haven eller cykle rundt på vores teknikbane. 

Vi laver hver aften aktiviteter for både børn og voksne. 

Du skal med andre ord ikke tænke på andet end dig selv og din familie   – Resten tager vi os af. 

Alle vores danske guider/instruktører har naturligvis fået lavet en børneattest hos det danske politi!

Pris 3,199.00 DKK

Datoer 2021 (Vælg den ønsket dato under “BOOK NU” – Vi ses i Harzen)

  • 12-16 juli (Uge 28)
  • 26-30 juli (Uge 30)

!!OBS!! Passer ovenstående datoer ikke i din kalender så tøv ikke med, at kontakte os – Vi er i Harzen fra april til oktober kan tilbyde skræddersyet løsninger hver uge 🙂 

Hotellet i Altenau er udstyret med aflåst garage/kælder med alarm til cyklerne samt faciliteter til rengøring af cykler og cykeltøj. Der er naturligvis WIFI på hotellet. Hotellet har 1, 2, 3, 4 og 5 mandsværelser, der serverer en sportsvenlig morgenmad hver dag samt en sportsvenlig aftenbuffet. Der er mulighed for at smøre en madpakke fra morgenbordet, men hver guidede heldagstur går forbi en café, hvor der vil blive serveret en god cykelvenlig frokost. Ønsker du at sove på et enkeltværelse, er der et tillæg på 1000,- for hele opholdet.

For 3199,- får du hotel med ovennævnte faciliteter, 4 x morgenbuffet og 3 x aftenbuffet (tirsdag, onsdag og torsdag). Derudover får du selvfølgelig 3 dage med en masse fede oplevelser sammen med vores danske guider, din familie og andre danske familier. 

Danske guider

Som udgangspunkt er der 2-3 guider tilknyttet denne tur så alle får en god oplevelse med hjem til Danmark igen. Det vigtigeste for MTB Travels er, at alle oplever den gode stemning, føler sig velkommen og ikke mindst føler at alle bliver taget hånd om uanset niveau.

Frokost er ikke inkluderet, da vi vil nyde vores frokost på lokale restauranter undervejs på turene. Vi har gode aftaler med restauranterne – som vi kalder Bikestops, og har altid bestilt på forhånd, således at maden bliver serveret umiddelbart efter, vi ankommer. Derudover har vi et mindre lager af reservedele på vores Bikestops, så det er muligt at reparere cykler undervejs.

Det er som sagt muligt at smøre en god madpakke fra vores morgenbuffet til at tage med på turene.

Mountainbike cykler

Cykler er ikke inkluderet i prisen. Det er muligt at leje MTB cykler hos os lige fra størrelse 24″ (Fra 120cm og opefter) – I er naturligvis mere end velkommen til at tage egne cykler med. 

Dag 1

Fra kl. 11: Ankomst til hotellet – Der vil ligge et papir i receptionen med navn på samt nøgle til væreslet.

Mandag er ankomst dag og der vil ikke være nogen planlagte aktiviter. 

Dag 2

Kl. 8.00: Morgenmad
Kl. 10.00: Dagens aktiviteter starter
Kl. 15-17: Hjemkomst til hotellet
Kl. 18.30: Aftensmad

Efter aftensmad er der fri leg og planlagte aktivieter for børn og voksne

Dag 3

Kl. 8.00: Morgenmad
Kl. 10.00: Dagens aktiviteter starter
Kl. 15-17: Hjemkomst til hotellet
Kl. 18.30: Aftensmad

Efter aftensmad er der fri leg og planlagte aktivieter for børn og voksne

Dag 4

Kl. 8.00: Morgenmad
Kl. 10.00: Dagens aktiviteter starter
Kl. 15-17: Hjemkomst til hotellet
Kl. 18.30: Aftensmad

Efter aftensmad er der fri leg og planlagte aktivieter for børn og voksne

Dag 5

Kl. 8.00: Morgenmad
Kl. 9.00: Et par timer med aktiviteter på enten cyklen eller i løbene skoene. 
Kl. 12: Tak for denne gang

Alle ture og aktiviteter med MTB Travels er på eget ansvar. Inden afgang på første tur skal du underskrive en erklæring om ansvarsfraskrivelse fra vores side. MTB Travels kan ikke stilles til ansvar for ulykker og/eller skader. Vi anbefaler, at du tjekker din egen forsirking før afgang.

Husk også at medbringe nødvendigt udstyr og varmt tøj. Ekstra slanger og dæk for din mountainbike er også anbefalet. En hjelm er påkrævet for at deltage på vores ture.

Send forespørgsel

Udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til jer